Avižinė košė pagal Coco Chanel |
|
Viskas, kas susiję su Coco Chanel, šiais laikais asocijuojasi su elegancija, rafinuotumu bei moteriškumu. Juk ji buvo tokia graži. Ji buvo tiesiog ideali. Kaži ką ji darė, kad tokia būtų? Kokį maistą valgė? O gal ji išvis negamino?
Pateiksime Coco Chanel avižinės košės receptą, kuris suteiks Jums daugiau energijos bei jėgų įveikti dienos darbus. Taip taip, pačios Coco Chanel!
Jei tikėti legenda, tai gražioji madmuazelė nemokėjo virti tokios košės, tačiau ją išmokė pats Valteris Šelenbergas (Walter Schellenberg), tuometinis vyriausiosios Reicho saugumo valdybos vadovas ir nuo tada ji košę virdavo kone kasdien.
Taigi, pateikiame avižinės košės receptą, pagal kurį gamino pati gražuolė Coco Chanel.
Jums reikės:
* Viena stiklinė avižinių dribsnių;
* Pusė stiklinės grietinėlės arba sutirštinto pieno;
* Druska;
* Cukrus;
* Cinamonas;
* Gliaudyti graikiniai riešutai;
* Razinos;
* Mėtų lapeliai;
* Kriaušių skiltelės;
Paruošimas:
Supilame avižinius dribsnius į pasūdytą vandenį, palaukiame kol užvirs ir dar kelias minutes paverdame. Supilame grietinėlę arba sutirštintą pieną, taip pat cukrų ir dar paverdam kelias minutes. Baigus virti, nukelkite nuo ugnies ir patiekite į lėkštes. Košę pagardinkite cinamonu, kriaušės skiltelėmis, riešutais ir, žinoma, mėtų lapeliais, kurie suteiks košei malonaus kvapo.
Skanaus!
Šaltinis: | Arabio.ru |
Autorius: | Gerda Zemenskaitė |
meow
Kiaunė