J.Pliuščenkos žmona atskleidžia grožio paslaptį |
|
Garsiai prodiuserei ir olimpinio čempiono Jevgenijaus Pliuščenkos žmonai Janei Rudkovskajai kiekviena moteris galėtų pavydėti valios: ši, tik iš išvaizdos trapi blondinė, visą laiką atrodo nepriekaištingai ir jau kelerius metus geba išlaikyti idealų svorį.
Apie savo mėgstamiausius patiekalus ir nepriekaištingą išvaizdą su ja kalbėjosi Rusijos žurnalistai.
- Jane, prisipažinkit, jūsų nepriekaištinga figūra - ilgų treniruočių ar griežtų dietų rezultatas?
- Jūs taip nustebusi klausiate, lyg būčiau kokia poniutė ar senutė, kuriai turėtų būti labai sunku išlaikyti gražią figūrą (juokiasi). Žinoma, gražios kūno linijos - tiek sporto, tiek mitybos nuopelnas. Tarkim, visada randu laiko paplaukioti ar pažaisti tenisą. Neseniai į paplūdimį nusitempiau net Filipą Kirkorovą, kuris jau šimtą metų neplaukiojo. O su vyru mėgstame eiti į žygius. Be to, jau pusė metų laikausi savo pačios dietos - valgau kartą per dieną.
Per pusryčius ir vakarienę lepinuosi šviežiomis sultimis, o sočiai valgau tik per pietus. Manau, svarbiausia - nevalgyti po šeštos vakaro, tada rezultatas tikrai džiugins.
- Pietų valgote išskirtinai jūros gėrybes?
- Patikėkit, nieko neįprasto. Labai mėgstų rusų ir italų virtuvę. Niekada neatsisakau salotų su krevetėmis. Kadangi negaliu gyventi be sriubyčių, visuomet užsisakau lengvo sultinio. Jokių šašlykų ar keptos mėsos nevalgau, nes tai kenkia organizmui. Mėsą man atstoja jūros gėrybės: krevetės, midijos, kalmarai. Kad kompensuočiau baltymų trūkumą, kartą per savaitę valgau juodųjų ikrų, jie ne tik skanūs, bet ir labai naudingi.
- O saldumynais nesilepinate?
- Ne, riboju save, nors esu smaližė. Jau seniai neprisiliečiu nei prie saldainių, nei prie šokoladukų ar sausainių. Pusę metų sveriu 50 kilogramų, nors anksčiau mano svoris siekė 54. Man atrodo, kad tai pasiektum, reikia būti stiprios valios, kaip manot? (Šypsosi)
- Jane, o kuo gi lepinate mylimąjį - Jevgenijų Pliuščenką? Kokius patiekalus ruošiate jam?
- Didžiausias mano trūkūmas, kad nemėgstu virti. Manau, greit apsilankysiu Vanios Urganto laidoje ir jis mane išmokys kepti antį su obuoliais. (Juokiasi)
Apie savo mėgstamiausius patiekalus ir nepriekaištingą išvaizdą su ja kalbėjosi Rusijos žurnalistai.
- Jane, prisipažinkit, jūsų nepriekaištinga figūra - ilgų treniruočių ar griežtų dietų rezultatas?
- Jūs taip nustebusi klausiate, lyg būčiau kokia poniutė ar senutė, kuriai turėtų būti labai sunku išlaikyti gražią figūrą (juokiasi). Žinoma, gražios kūno linijos - tiek sporto, tiek mitybos nuopelnas. Tarkim, visada randu laiko paplaukioti ar pažaisti tenisą. Neseniai į paplūdimį nusitempiau net Filipą Kirkorovą, kuris jau šimtą metų neplaukiojo. O su vyru mėgstame eiti į žygius. Be to, jau pusė metų laikausi savo pačios dietos - valgau kartą per dieną.
Per pusryčius ir vakarienę lepinuosi šviežiomis sultimis, o sočiai valgau tik per pietus. Manau, svarbiausia - nevalgyti po šeštos vakaro, tada rezultatas tikrai džiugins.
- Pietų valgote išskirtinai jūros gėrybes?
- Patikėkit, nieko neįprasto. Labai mėgstų rusų ir italų virtuvę. Niekada neatsisakau salotų su krevetėmis. Kadangi negaliu gyventi be sriubyčių, visuomet užsisakau lengvo sultinio. Jokių šašlykų ar keptos mėsos nevalgau, nes tai kenkia organizmui. Mėsą man atstoja jūros gėrybės: krevetės, midijos, kalmarai. Kad kompensuočiau baltymų trūkumą, kartą per savaitę valgau juodųjų ikrų, jie ne tik skanūs, bet ir labai naudingi.
- O saldumynais nesilepinate?
- Ne, riboju save, nors esu smaližė. Jau seniai neprisiliečiu nei prie saldainių, nei prie šokoladukų ar sausainių. Pusę metų sveriu 50 kilogramų, nors anksčiau mano svoris siekė 54. Man atrodo, kad tai pasiektum, reikia būti stiprios valios, kaip manot? (Šypsosi)
- Jane, o kuo gi lepinate mylimąjį - Jevgenijų Pliuščenką? Kokius patiekalus ruošiate jam?
- Didžiausias mano trūkūmas, kad nemėgstu virti. Manau, greit apsilankysiu Vanios Urganto laidoje ir jis mane išmokys kepti antį su obuoliais. (Juokiasi)
Autorius: | respublika.lt |
Nuotraukos autorius: | respublika.lt nuotr. |
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
S
Ausra
Indre
Kristina