Gardaus kalakutienos troškinio receptas |
|
Troškinys iš maltos kalakutienos bei daugybės daržovių – greitai paruošiama ir nekaloringa vakarienė. Galite pasigaminti daugiau (šildant skonis nepakis).
Šis patiekalas ruošiamas 20 minučių, o troškinamas taip pat 20 minučių.
Pagaminimui reikės:
1 cukinija,
1 didelis svogūnas,
2 morkos,
1 raudona paprika,
1 žalia paprika,
2-3 pomidorai,
500 g maltos kalakutienos,
2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus,
100 ml vandens,
2 česnako skiltelės,
druskos, pipirų.
Gaminimas:
Cukiniją išilgai supjaustykite į keturias dalis, susmulkinkite griežinėliais. Nuskuskite morkas, nulupkite svogūnus ir taip pat supjaustykite griežinėliais. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir susmulkinkite. Sukapokite pomidorus. Į puodą įpylę aliejaus iškepkite maltą kalakutieną. Sudėkite smulkintas daržoves ir 3-4 minutes pakaitinkite. Tada įpilkite vandens, pridėkite smulkintų česnakų ir troškinkite 5-10 minučių. Pabarstykite druska ir pipirais. Patiekite su virtomis bulvėmis arba ryžiais. Šio patiekalo turėtų užtekto keturiems asmenims.
Skanaus!
Autorius: | Pagal "Sveikos šeimos virtuvė" |
Nuotraukos autorius: | jupiterimages nuotr. |
seimininke