Pievagrybių sriuba |
|
Nors daugelis iš mūsų supranta sriubos naudą organizmui, tačiau ne visada norisi gaišti laiką jos virimui. Šį kartą pateikiame pakankamai greitai paruošiamą labai gardžios ir aromatingos sriubos receptą. Šaltą rudenio vakarą dubenėlis sriubos tikrai mus maloniai sušildys.
Pagaminimui reikės:
250 g. pievagrybių
3 šaukštai aliejaus
2 skiltelės susmulkinto česnako
2 stiklinės vištienos sultinio
3 šaukštai pomidorų padažo
Šviežio arba džiovinto baziliko
Gaminimas:
Susmulkinkite grybus. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepinkite grybus, česnaką, kol šie švelniai pageltonuos. Pakepintus grybus puode užpilkite sultiniu, įdėkite pomidorų padažo, suberkite baziliką ir lėtai užvirinkite.
Atsiųsk savo receptą [email protected]
Autorius: | www.eli.lt |
Nuotraukos autorius: | "Gamma" nuotr. |
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis