Receptai      

Keptos šparaginės pupelės

Rekomenduok draugui
Spausdinti

 

Jas gaminu taip: nuplaunu, nupjaustau abu galiukus, paverdu 5-6 min. pasūdytame vandenuky, dedu į keptuvę ( šaukštelis aliejaus, mama kepa ant sviesto, sako - skaniau ), kepu apie 5 minutes, išjungiu keptuvę, dedu šaukštą rūgštos grietinės ir viskas. Valgome ne kaip garnyrą, o kaip pagrindinį patiekalą. Su juoda duona. Skanu. :) 

--------------------------------

Laukiame Jūsų skanių ar skanių ir sveikų patiekalų  receptų elektroniniu paštu [email protected]  Šis skyrelis skirtas lankytojų receptams, patirties pasidalinimu, skaniems eksperimentams. Ačiū visiems už pagalbą ir palaikymą..

   
  Straipsnio komentarai (0)
VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas:
  Susije straipsniai  

Konkursas: Kas jūsų lėkštėje? (1373)

Vasariška paukštienos mišrainė su vynuogėmis (53)

Gardžios avokadų ir krevečių salotos (24)

Kaip pagaminti dietinį bananinį kokteilį (774)

Makaronų “Farfalle” salotos (517)

Imbierinis kokteilis (105)