Receptai      

Baltųjų pupelių ir tuno salotos

Rekomenduok draugui
Spausdinti

150 g špinatų
pusė ilgo agurko
2 pomidorai
400 g konservuoto tuno
400 g konservuotų arba šviežių virtų baltųjų pupelių
20 g šviežių petražolių
5 šaukštai alyvų aliejaus
2 šaukštai žaliųjų citrinų arba citrinų sulčių
maltų juodųjų pipirų

Į salotinę sudėti skiltelėmis supjaustytus pomidorus, agurką, špinatus, gabalėliais supjaustytą tuną, pupeles ir smulkiai supjaustytas petražoles. Sudėti į indą, sandariai uždaryti ir sukratyti.

Padažas: sumaišyti alyvų aliejų, citrinų sultis ir pipirus.

Atsiųsk savo receptą ir tu [email protected]

Nuotraukos autorius:Gamma nuotr.

Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​​​​​​​​​​​​​​
   
  Straipsnio komentarai (0)
VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas:
  Susije straipsniai  

Konkursas: Kas jūsų lėkštėje? (1371)

Vasariška paukštienos mišrainė su vynuogėmis (53)

Gardžios avokadų ir krevečių salotos (24)

Kaip pagaminti dietinį bananinį kokteilį (772)

Makaronų “Farfalle” salotos (517)

Imbierinis kokteilis (105)