Receptai      

Salotos su paprikomis, avokadais ir greipfrutais

Rekomenduok draugui
Spausdinti

2 raudonieji greipfrutai
avokadas
1,5 citrinos sulčių
2 gabalėliai poro
pusė raudonosios paprikos
2 šaukštai aliejaus
garbanotų petražolių šaknelės
cukraus, maltų pipirų, druskos

Avokadą nulupti, perpjauti per pusę, išimti kauliukus. Minkštimą supjaustyti kubeliais. Apšlakstyti pusės citrinos sultimis iš karto, nes kitaip pajuos. Greipfrutus perpjauti per pusę, šaukšteliu išskobti minkštimą, išspaustas sultis supilti į atskirą indelį. Pašalinti baltas pertvarėles. Porus ir paprikas supjaustyti plonomis juostelėmis.

Visus komponentus suaišyti atskirame indelyje. Pagardinti cukrumi, pipirais, pasūdyti, apšakstyti citrinų sultimis, sumaišytomis su aliejumi.

Atsiųsk savo receptą ir tu [email protected]

Nuotraukos autorius:Gamma nuotr.

Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​​​​​​​​​​​​​​
   
  Straipsnio komentarai (0)
VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas:
  Susije straipsniai  

Konkursas: Kas jūsų lėkštėje? (1371)

Vasariška paukštienos mišrainė su vynuogėmis (53)

Gardžios avokadų ir krevečių salotos (24)

Kaip pagaminti dietinį bananinį kokteilį (772)

Makaronų “Farfalle” salotos (517)

Imbierinis kokteilis (105)