Kalakutienos salotos su jogurtu |
|
350 g virtos kalakutienos filė
250 g natūralaus jogurto
100 g džiovintų persikų
150 g pomidorų
obuolys
pusės apelsino sultys
tarkuota apelsino žievelė
50 g sūdytų žemės riešutų
90 g žalių salotų lapų
Dubenėlyje sumaišyti jogurtą, apelsinų sultis ir beveik visą apelsino žievelę. Persikus gerai nuplauti, nusausinti ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Paukštieną supjaustyti mažais kubeliais. Pomidorus nuplikyti, nulupti, pašalinti sėklas ir supjaustyti mažais kubeliais. Iš obuolio pašalinti sėklalizdžius, o minkštimą supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sumaišyti kalakutieną, persikus, pomidorus, obuolį ir jogurto padažą. Salotas apibarstyti grūstais žemės riešutais ir likusia tarkuota žievele. Papuošti salotų lapais.
Atsiųsk savo receptą ir tu [email protected]
Nuotraukos autorius: | Gamma nuotr. |
Mushroom
Mushroom
Melani
Pov