Salotos su rūkyta žuvimi |
|
Reikės :
karšto rūkymo žuvies ( aš paprastai naudoju skumbrę),
pomidorų, agurkų,
kietai virtų kiaušinių,
pekino kopūsto arba salotų ( lėkštei iškloti),
pievagrybių šviežių arba marinuotų,
sviesto ( jei pievagrybiai švieži),
miško prieskonių.
Užpilui:
aliejaus,
citrinos,
baziliko, smulkiai pjaustytų svogūno laiškiukų,
druskos, pipirų, cukraus.
Salotos labai paprastos, skanios, gaivios. Produktus galima kaitalioti. Skanaus.
---------------------------------------
Laukiame Jūsų skanių ar skanių ir sveikų patiekalų receptų elektroniniu paštu [email protected] Šis skyrelis skirtas lankytojų receptams, patirties pasidalinimu, skaniems eksperimentams. Ačiū visiems už pagalbą ir palaikymą..
Nuotraukos autorius: | recepto autorės |