Receptai      

Salotos su rūkyta žuvimi

Rekomenduok draugui
Spausdinti

Reikės :

karšto rūkymo žuvies ( aš paprastai naudoju skumbrę),
pomidorų, agurkų,
kietai virtų kiaušinių,
pekino kopūsto arba salotų ( lėkštei iškloti),
pievagrybių šviežių arba marinuotų,
sviesto ( jei pievagrybiai švieži),
miško prieskonių.

Užpilui:

aliejaus,
citrinos,
baziliko, smulkiai pjaustytų svogūno laiškiukų,
druskos, pipirų, cukraus.


Salotos labai paprastos, skanios, gaivios. Produktus galima kaitalioti. Skanaus.

---------------------------------------

Laukiame Jūsų skanių ar skanių ir sveikų patiekalų  receptų elektroniniu paštu [email protected]  Šis skyrelis skirtas lankytojų receptams, patirties pasidalinimu, skaniems eksperimentams. Ačiū visiems už pagalbą ir palaikymą..

 

Nuotraukos autorius:recepto autorės

Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​​​​​​​​​​​​​​
   
  Straipsnio komentarai (0)
VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas:
  Susije straipsniai  

Konkursas: Kas jūsų lėkštėje? (1367)

Vasariška paukštienos mišrainė su vynuogėmis (53)

Gardžios avokadų ir krevečių salotos (24)

Kaip pagaminti dietinį bananinį kokteilį (771)

Makaronų “Farfalle” salotos (517)

Imbierinis kokteilis (105)