Žuvienė |
|
Reikia:
200 g žuvies filė,
1 paprika ( geriausiai raudona),
1 svogūnas,
0,5 aitriosios paprikos,
1,5 stiklinės sultinio,
200g raugintų kopūstų, ( galima keisti šviežiais ),
1 šaukšto pjaustyto juostelėmis ar kubeliais poro,
0,5 šaukštelio aliejaus,
druskos, pipirų, baziliko.
Gaminimas:
Supjaustyti paprika - juostelėmis, aitriąją papriką - labai smulkiai, svogūną - plonomis riekelėmis. Viską į puodą, įvarvinti aliejaus ir patroškinti. Tada supilti sultinį, užvirinti, sudėti kopūstus ir gabaliukais pjaustytą žuvies filė ir troškinti apie 5 minutes. Sudėti porus, įberti druskos, pipirų, baziliko. Išjungti ugnį ir palaikyti kokias 15 min. Tada - skanaus.
Apie prieskonius į šią sriubą. Kartais vietoj druskos, pipirų ir baziliko dedu žolelių mišinio žuviai. Labai tinka. O sriubytė gaunasi potirštė , soti. Čia vienam žmogui.
Skanaus!
----------------------------------------
Laukiame Jūsų skanių ar skanių ir sveikų patiekalų receptų elektroniniu paštu [email protected] Šis skyrelis skirtas lankytojų receptams, patirties pasidalinimu, skaniems eksperimentams. Ačiū visiems už pagalbą ir palaikymą..
ermhEmure
rszqEmure
twbbEmure
wtxrEmure