Receptai      

Pusrytėlis

Skaityti komentarus (4)
Rekomenduok draugui
Spausdinti

3 šaukštai greitai paruošiamų avižinių dribsnių,
obuolys,
natūralus jogurtas ( mažas indelis),
pagal skonį saulėgrąžos, riešutai, moliūgų sėklos, razinos.

Dribsnius užpilti puse stiklinės šalto virinto vandens ir palaikyti apie 1 valandą. Tada įtarkuoti obuolį, suberti norimus priedus ( galima ir citrinos keletą lašiukų ) ir užpilti jogurtu. Viską išmaišyti ir -   SKANAUS !

Puikus energijos užtaisas iki pietų.

Esu dariusi ir su 5 grūdų dribsniais. Skanu, tik brinkinti reikia ilgiau.

----------------------------

Laukiame Jūsų skanių ar skanių ir sveikų patiekalų  receptų elektroniniu paštu [email protected]  Šis skyrelis skirtas lankytojų receptams, patirties pasidalinimu, skaniems eksperimentams. Ačiū visiems už pagalbą ir palaikymą..


 

   
  Straipsnio komentarai (4)
daugiau
2009-07-18 09:41
zmOgus
kazkaip visa valanda ruosiamas tas pusrytelis:D
2008-06-11 06:36
jurate
O as manau, kad obuoliai ir avizos visiskai nedera. Dar plius jogurtas ir riesutai. Nekoks derinys.
2008-03-14 14:28
giedrute
o mane iskart pykina nuo aviziniu dribsiu.. mano skranduks netoleruoja tokiu pusryciu :)
2007-10-07 14:12
Raimonda
Pusrytelis tikrai labai skanus ir tikrai numalsina alki iki pietu. Man labai patiko rekomenduoju ir kitiems.
VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas:
  Susije straipsniai  

Konkursas: Kas jūsų lėkštėje? (1367)

Vasariška paukštienos mišrainė su vynuogėmis (53)

Gardžios avokadų ir krevečių salotos (24)

Kaip pagaminti dietinį bananinį kokteilį (771)

Makaronų “Farfalle” salotos (517)

Imbierinis kokteilis (105)