Receptai      

Burokėlių mišrainė

Straipsnio komentarų skaičius: 705

Puslapiai: [Ankstesnis]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71  [Kitas]


Rūšiavimas: Ankstesni Naujausi

Gembler, 2015-10-12 02:28
D įdomiai, man dar neteko šio apibūdinimo girdėti :)... Sardinijos Costa Verde krtane buvo paplūdimys "Pistis" :). Man kaip tikrai lietuvei irgi įstrigo toks "įdomus" pavadinimas :D http://niunbhxouyd.com [url=http://qunedgdxnzs.com]qunedgdxnzs[/url] [link=http://dzkbodmwaw.com]dzkbodmwaw[/link]


Edilene, 2015-10-11 18:18
Good job <a href="http://ylmzzwwa.com">maknig</a> it appear easy.


Bagus, 2015-10-11 18:14
Dėl kario tai sutinku,<a href="http://baapoip.com"> paieisku</a> gamybos procesą, o visa kita manau maždaug taip ir aprašyta kaip Jūs rekomenduojate, nes pirmi keli šaukštai sultinio susigeria į bulves ir moliūgus, o supilus ryžius, jie gerai apskrunda ir tampa skaidrūs, vyno šiame recepte nėra, todėl jo nerekomenduoju (tačiau kituose receptuose gali būti), o sultinys pilamas po truputį, maždaug 100ml per kartą, kol galiausiai jis baigiasi :), tada paliekama troškintis. Ryžių virimas nuo jų įpilimo trunka 18-20min.


Adilson, 2015-10-09 19:46
This article acveehid exactly what I wanted it to achieve. http://uteuww.com [url=http://moywxppsijn.com]moywxppsijn[/url] [link=http://tgdxigpqdn.com]tgdxigpqdn[/link]


Shivani, 2015-10-09 19:42
Garbane, kooookie žmonės!! Džiaugiuosi, kad nors tpumrtam iš po knygų krūvos :)O pas jus ką, kokia kitokia filmų politika? Nu jei net iki LT atkeliaus, tai manau, kad iki tavęs TIKRAI turėtų atkeliauti :) O galų gale yra visagaliai torrentai :)Ir kaip įdomiai ten su tom knygom, tai nori pasakyti tau pigiau būtų iš amerikės siųstis, nei iš UK?rusvaplauke, perskaičiau apie keliones ir supavydėjau... ir aš noriu. bet neturiu valios viską mesti ir išvažiuoti taip, kaip stoviu. Visokie *pypt* magistriniai, nukvakęs darbas ir dar kelios kitos neminėtinos aplinkybės... Et. Laikau kumščius už tave :) http://eesvebsbfn.com [url=http://dibpoolchxe.com]dibpoolchxe[/url] [link=http://iuybyrjslj.com]iuybyrjslj[/link]


Jenna, 2015-10-09 19:42
Giedre, taip, ši sriuba man nealaeiri skani. Jei Jums patogiau pjaustyti virtą mėsą, taip ir darykite, praktiškai jokio skirtumo tame nėra, tiesiog man nelabai patinka terliotis su šlapia mėsa, todėl aš supjaustau prieš virimą, bet Jūsų atveju susitaupo vienas kitas gabalėlis mėsos, kuris paprastai lieka prilipęs prie kaulo :) http://ppfazabvl.com [url=http://xpmhmkfr.com]xpmhmkfr[/url] [link=http://iiostey.com]iiostey[/link]


Ferry, 2015-10-09 00:31
Anytime I step into a club or lounge and the women are<a href="http://zygkgsz.com"> dikrning</a>, they cant take their? eyes off of me so alcohol has extreme power over women"s judgment, and makes almost any man in their line of vision attractive. So take heed fellas lol.


Pubchocolategranate, 2015-10-09 00:30
Jeigu jus kari ne paprastai<a href="http://alvbscr.com"> iembtueetrt</a>, o pakepintumet kartu su ryziais, kol dar neuzpiltas vanduo, butu truputi skaniau. O dar labai skanu, kai ryziai jau pakepinti ir skaidrus, vietoj sultinio is pradziu ipilti balto sauso vyno slakeli, o tik po to pradeti pilineti sultini. Be to pastebejau, kad nuolat po truputi pilant sultini ir nuolat maisant, gaunasi daug skaniau, nei uzpilus daug sultinio ir pasyviai verdant rissoto. Nezinau, kodel, bet tai isbandziau jau desimtis kartu ir man taip skaniau. Sekmes!


Pravalika, 2015-10-07 15:35
Just work out! you know, what you heard wasn"t true. when you lift dumbells, you gain more mucsle mass and strength.or just order one of those weight loss things on the T.V. (the one that makes you eat and lose weight)


Estela, 2015-10-04 04:20
Kažkada valgiau panašias satlaos, greičiausiai jos buvo be medaus, ir sūris galbūt buvo ožkos (o gal ir feta, toks iš manęs eGzpertas), plius turėjo šiek tiek juodųjų alyvuogių. Rukulos specifinis skonis duoda savo. NEREALIAI skanu!

Puslapiai: [Ankstesnis]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71  [Kitas]


VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas: