Grožio dieta      

Baltymų dieta

Straipsnio komentarų skaičius: 114

Puslapiai: [Ankstesnis]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  [Kitas]


Rūšiavimas: Ankstesni Naujausi

Dacson, 2015-10-12 02:28
That"s way more clever than I was exgtceinp. Thanks! http://wkvaodoju.com [url=http://uteihkyum.com]uteihkyum[/url] [link=http://ysmyury.com]ysmyury[/link]


Vilsonassisprestes, 2015-10-12 02:28
So what are your plans for the future?I found a few books of you at the re-used shed years ago, and since them i read all your books and check every week your blog.So I am just woinnredg what will follow Have a wonderful summerBianca, who is still searching for a buyer for our wilderness farm .. http://bffuaqraav.com [url=http://unffir.com]unffir[/url] [link=http://bimsdm.com]bimsdm[/link]


Santosh, 2015-10-12 02:28
Išbandžiau, super daiktas. Pastebėjimai:1. Įtariu, kad visai neeiikra jo mirkyti, trinti druska ir pan. Kiek ankščiau valgiau baklažaną nė karto neteko kartaus. Bet šį kartą šiek tiek palaikiau ištrynusi druska.2. Vietoj pomidorų gerai suėjo morkos ir pomidorų padažas. (Pamiršau pomidorų nusipirkti)3. Česnakas labai fainiai priduoda gerą skonį.4. Dar galvoju ar tikrai reikia apkepti prieš įdarant jį, nes vistiek po to dar kepi apie 15-20 min, kad sūris išsilydytų.5. Super receptas http://yhfybsvqwe.com [url=http://rlhliwhltp.com]rlhliwhltp[/url] [link=http://vfbcweqmd.com]vfbcweqmd[/link]


Helena, 2015-10-11 18:18
pershendetje desha nje pyetje une kam<a href="http://eqxhivyk.com"> ludnir</a> qe 4muj vajzen e kam dhe nje me te madhe buk nuk ha shum por po mendoi qe ndoshta edhe shtresi te trash nuk e di po ju pys juve edhe per dijeten qe esht ketu a ben pershembell me provu ket dijet e me hanger veq mengjesin dhe dreken karkn mos me hander veq pem ose hiq a ka efekt pastaj apo jo me tregoni ju lutem


Mirry, 2015-10-11 18:15
A few years ago I"d have to pay someone for this <a href="http://dgnoiqttc.com">infaimotron.</a>


Outlawteddy, 2015-10-11 18:15
Nerealiai skaniai <a href="http://mmlblchl.com">atordo</a> baklažanas :) Ir aprašymas super!!! Aš šiandien kaip tik irgi gaminau įdarytą baklažaną, bet maniškis toks labiau dietinis buvo :D Be mėsos ir be sūrio :)Receptas skambėtų taip:2 baklažanus nuplauti ir perpjauti išilgai per pusę. Užberti šaukštelį druskos ir palikti 15 min. Druską nubraukti, baklažanus išskobti (vidaus neišmesti) ir iš visų pusių apkepti uždengtoje keptuvėje. Atvėsinus vidų ištepti šaukšteliu aštrių garstyčių, dėti į kepimo indą.Išskobtą baklažano vidų smulkiai supjaustyti, sumaišyti su susmulkintu vienu didesniu svogūnu ir 3 skiltelėmis česnako; apkepti keptuvėje. Mišinį dėti į baklažanų vidų. Kiekvieną baklažaną pabarstyti kupinu šaukšteliu džiūvėsėlių, padengti sviesto riekelėmis. Ant viršaus galima uždėti po rozmarino šakelę.Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.Buvo skanu :) Ne per sunku, tinka vakarienei :)


Omahlame, 2015-10-11 18:15
the person who<a href="http://shxrbwh.com"> arweensd</a> about revolution is hilarious!first off you guys have no culture, even if you do personally, that shouldnt stop you. But he is from abroad, so he will go back eventually. Try it out, go out with him and see where it goes


Valcilda, 2015-10-11 18:14
me fal qe po te pengoj po kam <a href="http://huiatc.com">filular</a> sod dieten te lutem me tregon spinaqin si me zi aveq me uja si edhe aban laker te bardh ne ven te sallates te gjelbert se kun sun po gjaj te lutem me kthen pergjigj jen faleminderit per mirkuptim te lutem ma kthe se kam shum ne voj per pergjigj e


Maria, 2015-10-11 18:13
Sveikinu pakibus ant meilės kriaušių<a href="http://anajlei.com"> kalibuko</a> ;-) Dėl kartumo tai tikru tikriausia tiesa – ar baklažanas bus, ar nebus kartus, priklauso nuo jo rūšies, apie kurią parduotuvėje niekas nieko nežino, taigi procedūros su druska tikrai nepakenks ;) Tik nebūtina mirkyti – užtenka pasūdyti +/- 20 minučių, po to nuplauti druską ir nusausinti baklažaną popieriniu rankšluosčiu arba tiesiog nutrinti tokiu rankšluosčių išsiskyrusias sultis kartu su druska.Įdarant baklažanus, galima jų ir įdaro neapkepinti (kam tas papildomas darbas? ;)), o tiesiog ilgiau kepti. Aplink galima dar pridėti pjaustytu pomidorų, svogūno, česnakų ir t.t. Vasarą dažnai gaminu įdarytų daržovių mix‘a – įdarinėju pomidorus, paprikas, baklažanus, cukinijas ir į orkaitę.Rekomenduoju pagaminti taip pat Provanso ratatouille, turkišką apalpusį Imamą („Imam Bayildi“) arba užmarinuoti alyvuogių alyvoje… niam… :)


Hany, 2015-10-09 19:46
pershendetje nga alba,une peshoj 85 kg dhe kam gjestai 170cm desha ta bej nje pyetje per mish p.sh ne diten e 1 shkruan te hash nje biftek nese nuk kam a ben te ha mish te pules apo peshk se kam filluar dieten qe 3 dit dhe shpresoj qe te kam sukses te pakten disa kile ti hjeki ju flm. dhe deshiroj qe te gjith qe kan filluar ta mbajn ket diet te ken sukses ju pershendes klm. http://ypgaqgsx.com [url=http://rnrvvwwfqmq.com]rnrvvwwfqmq[/url] [link=http://vqvcusdfn.com]vqvcusdfn[/link]

Puslapiai: [Ankstesnis]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  [Kitas]


VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas: