Valomoji dieta „Rudi ryžiai“ |
|
Ketvirtadienis
Pusryčiai – vaisių salotos su 1-2 arbatiniais šaukšteliais ryžių dribsnių, ryžiai su pienu ar grietinėle.
Pietūs – daržovių sultinys, ridikėlis su žaliais salotų lapais, ryžiais su morka, paruošti garuose.
Vakarienė – daržovių sultinys, ryžiai su petražolėmis ir žiupsnelis saulėgrąžų sėklų.
Penktadienis
Pusryčiai – ryžiai su vynuogėmis arba razinomis ir 1 arbatinis šaukštelis migdolų.
Pietūs – daržovių sultinys, ryžiai su dideliu kiekiu žalumynų, su daržovėmis, paruoštomis garuose su 1 arbatiniu šaukšteliu nerafinuoto alyvuogių aliejaus.
Vakarienė – daržovių sultinys, ryžiai, užpilti 1 arbatiniu šaukšteliu smulkintų graikiškų riešutų, 2 arbatiniai šaukšteliai žalio svogūno ir 2 arbatiniai šaukšteliai trintų salierų šaknų arba petražolės. Garuose ruošti špinatai.
Šeštadienis
Pusryčiai – ryžiai + 2 datulės, 4 graikiški riešutai, 1-2 figos uogos ir 1 pjaustyta kriaušė.
Pietūs – daržovių sultinys, ryžiai su šviežiomis daržovėmis (agurkais, saldžiomis paprikomis, mėtomis ir 1 arbatinis šaukštelis nerafinuoto alyvuogių aliejaus).
Vakarienė – daržovių sultinys, ryžiai su 1-2 obuoliais, supjaustytais smulkiomis skiltelėmis, 1 arbatinis šaukštelis grietinėlės arba grietinės ir ½ arbatinio šaukštelio medaus.
Sekmadienis
Pusryčiai – ryžiai su obuoliais ir kriauše, supjaustytais kubeliais, užpilti keletu lašų citrinų sulčių ir 1 arbatinis šaukštelis medaus, ½ jogurto porcija.
Pietūs – daržovių sultinys, žalių salotų porcija, ryžiai su 1 pomidoru ir žaliomis pupelėmis, paruošta garuose.
Vakarienė – daržovių sultinys, ryžiai su aguročiais, paruošta garuose, 1 arbatinis šaukštelis nerafinuoto alyvuogių aliejaus, 5 alyvuogės, bazilikas.
Viena pagrindinių sąlygų: tarp valgymų reikia gerti daug vandens, mineralinio vandens, žaliosios arbatos, žolelių antpilo, šviežių vaisių ar daržovių sulčių.
Dietos trukmė: minimaliai – 3 dienos, maksimaliai – 2 savaitės.
Baigti šią dietą reikia palaipsniui ir nuosekliai, 3-5 dienas po dietos nevalgyti mėsos ir pieno, pietums ir vakarienei valgyti patiekalus iš ryžių, pilkų makaronų, sėlenų. Dienos viduryje valgykite daugiau žalių daržovių, o tarpuose tarp valgymų daug gerkite.
Puslapiai: 1 2
IverDyep
ChesterWef
Stromfajop
Ralphtiz