Receptai      

Troškintos daržovės su mėsa

Rekomenduok draugui
Spausdinti

Jums reikės:
Aliejus (2 šaukštai)
Briuselio kopūstai (1 sauja)
Bulvės (4 vienetai)
Daržovių sultinys arba vanduo (1 litras)
Druska ir piprai (5 gramai)
Mėsa (250 gramai)
Mėsos prieskoniai (1 šaukštas)
Morkos (2 vienetai)
Paprikos įvairių spalvų (2 vienetai)
Pomidorų padažas (2 šaukštai)
Prieskoninės žolelės (5 gramai)
Šparaginės pupelės (1 sauja)

Paruošimas:
Troškintuve sluoksnuojame: apačioje griežinėliais pjaustytos morkos, toliau kubeliais pjaustyta mėsytė (gali būti ir vištiena su kaulu), beriame prieskonių, tada pjaustytos šparaginės pupelės, paprikos ir briuselio kopustai. Galima naudoti ir kitokias daržoves, čia jau pagal skonį visiems :). Ant viršaus dedamos griežinėliais pjaustytos bulvės. Pilamas padažas: sumaišytas vanduo, aliejus ir pomidorų padažas su prieskoniais. Viskas pilama į troškintuvą. Ant patiekalo viršaus barstomos prieskoninės žolelės. Šaunam troškintuvą į orkaitę ir kepam apie 40 minučių. Skanaus :) 

www.mama.lt

Šaltinis: jupiterimages.com nuotr.
Autorius:mama.lt

Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​​​​​​​​​​​​​​
   
  Straipsnio komentarai (0)
VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas:
  Susije straipsniai  

Konkursas: Kas jūsų lėkštėje? (1357)

Vasariška paukštienos mišrainė su vynuogėmis (53)

Gardžios avokadų ir krevečių salotos (24)

Kaip pagaminti dietinį bananinį kokteilį (766)

Makaronų “Farfalle” salotos (517)

Imbierinis kokteilis (105)