Receptai      

Bulvių ir mėsos užkepėlė

Skaityti komentarus (11)
Rekomenduok draugui
Spausdinti

100 g jautienos filė
1 raudonoji paprika
1 svogūnas
1 a.š. rapsų aliejaus
200 g bulvių
20 g fetos sūrio
Druskos, pipirų, čiobrelių

Jautieną supjaustyti plonomis juostelėmis, papriką – šiaudeliais, svogūną – žiedais. Viską apskrudinti aliejuje.

Virtas bulves supjaustyti „piršteliais“ ir suberti į keptuvę prie mėsos ir daržovių. Pagardinti druska, pipirais.

Fetos sūrį sutrupinti, išmaišyti su čiobreliais bei užberti ant mėsos su daržovėmis.

Troškinį nukelti nuo ugnies ir pašauti į 200 laipsnių orkaitę. Po 20 min, patiekalas bus baigtas.

 

   
  Straipsnio komentarai (11)
daugiau
2022-06-07 12:32
IverDyep
ivermectin 6mg dosage <a href=" https://stromectolgf.com/# ">stromectol</a>
2022-06-07 12:31
ChesterWef
https://stromectolgf.com/# ivermectin 1 cream
2022-06-06 06:44
Ralphtiz
cialis canada and paypal <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">tadalafil 20mg</a>
2022-06-05 07:05
Stromfajop
[url=https://stromectolgf.com/#]buy ivermectin online[/url] stromectol 3 mg
VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas:
  Susije straipsniai  

Konkursas: Kas jūsų lėkštėje? (1348)

Vasariška paukštienos mišrainė su vynuogėmis (53)

Gardžios avokadų ir krevečių salotos (24)

Kaip pagaminti dietinį bananinį kokteilį (761)

Makaronų “Farfalle” salotos (517)

Imbierinis kokteilis (105)