Naujienos      

Genetiškai modifikuotų maisto produktų kontrolė Lietuvoje

Straipsnio komentarų skaičius: 22

Puslapiai: [Ankstesnis]  1 2 3


Rūšiavimas: Ankstesni Naujausi

<a href=http://www.bagsla.com>louis vuitton</a>, 2010-07-07 07:43
dsf sdfsd


Jonas, 2010-03-18 19:09
Na tai čia jau visi aliejai,,geriau išvardinkite kokie nemodifikuoti,kodėl jau niekas nepagamina jokio pomidorų padažo be modifikuoto krakmolo.Manau jo panaudojimas sumažės,gėda juk mokėjome apsieiti be tų modifikuotų,nenorim niekas viso to brudo,bet traukinio kakta nesustabdysi,gaila vaikų ir anūkų,mums jau ...Įdomu kuo maitinasi visi pateptieji "tautos elitas"na ir tie kurie supranta kokią žalą sveikatai daro visi šitie chemikalai.
Pamėginkim paskaičiuoti ,sakysim augina kiaules,kad jos geriau augtų chemija,anabolikai,,paskerdžia ,gamina produkcują,mėsa jau ir taip nėra geriausios kokybės,o gamyboje pripilama dar visokio brudo,na sakysim leistina norma,o aš valgau dar ir duonos,kurią taip pat pamiršo kaip iškepti be chemijos,juk kepdavo ir mamos ir močiutės ir duona negesdavo mėnesiais ir šaldytuvų jokių nebuvo,kaip dabar pamiršo kaip iškepti duoną,taigi ką bevalgytum visos tos "leidžiamos normos visokių EEEE akumuliuojasi ,privalgome tiek,kad stebiuosi kaip dar gyvename.Medikai sako,kad visų rūšių susirgimų daugėja ,serga vaikai ,kad vaikų tik 16 procentu maždaug sveiki,o ponai veterinarai sako,kad viskas normalu.Seniai jau laikas pradėti ruošti specialistus maisto pramonei ir gamybos kontrolei,veterinarija,na jie pesilpni,ir nieko negali nustatyti,be to gerokai korumpuoti.Aš ir pats esu jau eks vet gyd.ir žinau,kad galimybės ką nors patikrinti ribotos,o dar tokiais kiekiais,verslininkai veža viską,ką gauna pigesnio,toks yra biznis,o mums ką valgyti?

Puslapiai: [Ankstesnis]  1 2 3


VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas: