Baigiame 24 -36 ir 42 valandų badavimą |
|
Kad pašalintume toksinus ir šlakus iš burnos ertmės, reikia atlikti tokius veiksmus. Į duonos plutelę įtrinkite česnaką, gerai pakramtykite ir išspjaukite. Jūsų liežuvis išsivalys ir taps rožinis. Deginantis skonis stimuliuoja organizmo virškinimo funkciją. Dabar esate pasiruošę valgyti.
Pirmuoju maistu turi būti šviežių daržovių salotos trintų morkų ir pjaustytų kopūstų pagrindu (vietoje prieskonių galima naudoti citrinos sultis). Šios salotos skrandžio – žarnyno trakte veiks kaip šluota. Ji duos darbo skrandžio – žarnyno trakto raumenims. Po salotų galima valgyti virtų daržovių patiekalą. Tai gali būti virti burokėliai, truputį troškinti kopūstai, švieži troškinti pomidorai be duonos.
Badavimo negalima baigti tokiu maistu, kaip mėsa, pienas, sūris, sviestas, žuvis, o taip pat riešutai ir sėklos. Kartoju: pirmą kartą po badavimo reikia valgyti salotas ir virtas daržoves. Valgant antrą kartą, kartu su daržovių salotomis (žiemą daržoves reikia truputį patroškinti) galima vartoti peraugusių grūdų duoną arba peraugusių grūdų sriubą.
Jei po badavimo pradedame maitinimą morkų arba obuolių – burokėlių sultimis, tai gali paleisti vidurius ir papildomai išvalys kepenis bei tulžies pūslę. Žiemą sulčių pakaitalu gali būti žolelių nuoviras su medumi.