Pieno produktų sudėtis |
|
Produktai | Baltymai, % | Riebalai, % | Angliavandeniai, % | 100 g energinė vertė, kcal |
Natūralus pienas | - | - | - | - |
3,2% riebumo | 2,8 | 3,2 | 4,7 | 58 |
1,5% riebumo | 2,8 | 1,5 | 4,8 | 44 |
liesas | 3,0 | 0,05 | 4,7 | 31 |
Varškė | - | - | - | - |
riebi | 14,0 | 18,0 | 2,8 | 232 |
pusiau riebi | 16,7 | 9,0 | 2,0 | 159 |
liesa | 18,0 | 0,6 | 1,8 | 88 |
Kefyras | - | - | - | - |
riebus | 2,8 | 3,2 | 4,1 | 56 |
liesas | 3,0 | 0,05 | 3,8 | 30 |
Grietinė | - | - | - | - |
30% riebumo | 2,6 | 30,0 | 2,8 | 293 |
20% riebumo | 2,8 | 20,0 | 3,2 | 206 |
10% riebumo | 3,0 | 10,0 | 2,9 | 116 |
Gollfx
Kujxfg
Dxqcvq
Mpvqtn