#1 2008-06-28 00:49
Neprisijungęs #2 2008-06-28 16:17
Re: PievagrybiaiPagrindinio tai žinau tik įdaryti pievagrybiai. Kai išdarinėji grybus ir krauni į vidų, ko nori. Po to kepi orkaitėj.. Neprisijungęs #3 2008-07-16 22:11#5 2008-07-19 19:25Re: Pievagrybiaias pievagrybius ziauriai megstu, nes juose mazai kaloriju ir skanus, bet ... ar tu juos tikrai... Pesimistai apsidžiaugė supratę, kad šioje žemėje džiaugsmo nėra Neprisijungęs #6 2008-11-02 21:12#7 2008-11-02 22:21#8 2008-11-04 13:06
Re: Pievagrybiaiis tiesu galima, nes vienam zurnale toks receptukas buvo is termiskai neapdorotu pievagrybiu - pati nustebau Neprisijungęs #9 2008-11-04 21:02
Re: Pievagrybiaina as tai kazkaip neapdorotu dar burnoj nesu turejus..man tai skaniausia pievagrybius patroskint pasudytam vandeny kokiu 10- 15min, uzpilt tarkuoto ferm. surio, kad issilyditu ir uzpilt truputi soju padazo, tikrai labai skanu. Tai buvo kažkas, dabar virtęs nieku. Neprisijungęs #10 2009-01-13 22:12
Re: PievagrybiaiOjojoj..dedat i burnyte tik nuplautus ir niekaip neparuostus pievagrybius?o ar jus zinot kaip juos nuodingai augina? Neprisijungęs #11 2009-01-14 06:46
Re: Pievagrybiaio as megstu sumustinius su tik nuplautais pievagrybiais GABY ir kaip juos augina ? nezinau as Neprisijungęs #12 2009-01-15 20:08
Re: PievagrybiaiPIEVAGRYBIŲ SRIUBA Neprisijungęs #13 2009-02-06 22:43
Re: Pievagrybiaiva sumustinukai,kai studente buvau darydavau,ant tosterines duonuos uztepi majonezo,tata uzdedi supjautytus pievagrybius ir pabarstai vegeta,skanu mmmmmmmmmmm Neprisijungęs |