#1 2011-09-17 16:46

Feero
Narys
Registravosi: 2011-09-17
Žinutės: 1

Elektroninės cigaretės

Sveiki. Jau kurį laiką esu susidomėjęs elektroninėmis cigaretėmis. Atkasiau čia štai tokį www.ecodumas.lt straipsnį.

Rūkote?  Ar esate atkreipę dėmesį į kasdieninius sunkumus, kuriuos Jums sukelia jūsų pomėgis  -  nemalonus kvapas iš burnos,  vis labiau gelstantys dantys? Norite atsikratyti žalos organizmui, peleninių, bjauraus kvapo bei masiško oro užterštumo? Jūs turite išeitį, tai – elektroninė cigaretė!

    Mūsų laikais daugelis įprastų daiktų įgauna savo elektroninė formą. Pažangiųjų technologijų dėka, elektroninė cigaretė ne tik simuliuoja rūkymo procesą, ir visiškai jį atkuria.

    2003 metais Pekine, Kinijoje 52-ejų metų farmacininkas, išradėjas, o taipogi rūkalius Hun Lik, pagamino pirmąją elektroninę cigaretę. Jis išrado šį įrenginį po to, kai jo tėvas, taipogi užkietėjęs rūkalius, mirė nuo plaučių vėžio. 2006 metais elektroninės cigaretės pradėjo plisti Europoje bei Jungtinėse Valstijose. Žmonės iškart jas pamėgo, tačiau, pradėjus spausti didžiosioms tabako gamintojoms, jos plačiai neišplito bei buvo daug kur uždraustos.

    Pagal savo poreikį Jūs galite naudoti tam tikros nikotino koncentracijos e-cigaretės skysčius. Taipogi, didžiulis kiekis skonių leis Jums paįvairinti kasdieninį rūkymą.

    Pagrindinės elektroninės cigaretės skysčio sudedamosios dalys yra propileno glikolis, augalinis glicerinas bei polietileno glikolis.

•    Propileno glikolis – papildas E1520, leistinas naudoti maisto pramonėje daugelyje pasaulio šalių, naudojamas inhaliatoriuose astma sergantiems žmonėms.
•    Augalinis glicerinas – papildas E422, naudojamas maisto, kosmetologijos bei alkoholio pramonėje
•    Polietileno glikolis – papildas E1521, naudojamas medicinos bei kosmetologijos srityje gaminant kremus

    Egzistuoja trijų tipų elektroninės cigaretės:

o    3 dalių – sudarytos iš nikotino kartridžo, kaitiklio bei atskirai esančios baterijos
o    2 dalių – sudarytos iš sujungtos nikotino kapsulės ir kaitiklio (kartomaizerio) bei baterijos. Išgarina ypač tirštus bei stiprius dūmus
o    1 dalies – vienkartinio panaudojimo elektroninės cigaretės. Puikis variantas pradedantiesiems, neįsitikinusiems e-cigarečių veiksmingumu

    Elektroninės cigaretės yra ypač pamėgtos medžiotojų, kadangi išpučiami garai yra visiškai bekvapiai ir gyvūnai jų neužuodžia.

    Rūkydami e-cigaretes sutaupote pinigus. Viena skysčio kapsulė suplanuota 150-200-ui  įtraukimų, kas lygu 2-3 pakeliam cigarečių.
   
    Baiminatės, jog cigaretė gali ne laiku išsikrauti? Ne bėda! Turite galimybę įsigyti cigarečių su specialiu elektroniniu pakeliu, kurio pagalba Jūsų elektroninė cigaretė išliks įkrauta visur ir visada.
Kadangi elektroninių cigarečių kapsulių skystyje yra nikotino, jos parduodamos tik asmenims nuo 18 metų. Taipogi elektronines cigaretes yra ypač nepatartinos nėščioms bei žindančioms krūtimi moterims.


    Dėmesio! Prieš pirkdami elektroninę cigaretę būtinai įsitikinkite, jog perkate originalų, kokybišką produktą.  Dažnai neišmanantiems pirkėjams būna parduodamos pigios elektroninių cigarečių kopijos už autentiško įrenginio kainą.

    Kadangi elektroninių cigarečių kapsulių skystyje yra nikotino, jos parduodamos tik asmenims nuo 18 metų. Taipogi elektroninių  cigarečių naudojimas yra ypač nepatartinas nėščioms bei žindančioms krūtimi moterims.

    Elektroninė cigaretė gali būti puikia dovana rūkančiam bei norinčiam mesti rūkyti. Nerūkantiems elektroninės cigaretės nėra patartinos, kadangi skystyje esantis nikotinas, kaip ir paprastos cigaretės, sukelia priklausomybę.


Elektroninių cigarečių privalumai

•    Lengvas svoris ir dizainas primenantis paprastą cigaretę
•    Mažindami nikotino koncentraciją jūsų vartojamose kapsulėse jūs galite palaipsniui atsisakyti žalingo įpročio.
•    Nepavojinga aplinkiniams žmonėms kurie kenčia nuo pasyvaus rūkymo
•    Yra galimybė rūkyti be nikotino
•    Galimybė pasirinktį dešimtis skirtingo skonio kapsulių
•    Išsiskiriantys garai yra bekvapiai
•    Galima rūkyti visur, netgi lėktuve
•    Elektroninės cigaretės nesukelia plaučių vėžio
•    Jokių nuorūkų, jums nebeprireiks peleninės
•    Jums nebereikia žiebtuvėlio, cigaretė įsižiebia automatiškai, jums tik pradėjus įtraukti
•    Jokio „rūkorių kosulio“ bei plaučių ligų

    Pamirškite dūmus, kenksmingąsias dervas, plaučius dirginančias medžiagas. Įkvėpkite giliau ir pasimėgaukite rūkymu, apie kurį visada svajojote

   

Ecodumas.lt Užtikrina elektroninių cigarečių kokybę bei patikimumą.

Daugiau informacijos adresu

Ką apie jas manote? Esate bandę, o gal rūkote? Padiskutuokim smile

Neprisijungęs

 

#2 2011-10-11 18:52

Rukalius
Narys
Registravosi: 2011-10-11
Žinutės: 1

Re: Elektroninės cigaretės

Sveiki.Tikrai geras dalykas tos elektroninės cigaretės ,rukydamas ja atsisakiau nuo paprastu cigarečiu tikrai veiksmingas preparatas.Tik pirkau ir šiaip nera skirtumo kur pirkti tik pirkau ten kur geros kainos smile ir šiaip neblogas aptarnavimas.

Neprisijungęs

 

#3 2013-04-20 15:14

JUPI
Narys
Registravosi: 2013-04-20
Žinutės: 1

Re: Elektroninės cigaretės

O kokius el. Skysčius naudojat?

Neprisijungęs

 

#4 2013-10-22 21:50

msesyte
Narys
Registravosi: 2013-10-22
Žinutės: 6

Re: Elektroninės cigaretės

Kadangi pati nerukanti tai nieko tiksliai negaleciau pasakyti smile bet ka as zinau mano pacios tetis neseniai  nusipirko e-cigarete "pabandymui", atseit jis taip mes rukyti, nes girdejo kad sis kelias padeda kai kuriem... smile o jis bande tai ivairiai mest rukyt nuo knygos iki pleistru ir susilaikymo neimti cigaretes i dantis big_smile bet jam niekas nepadejo, tai ziuresim kaip sis budas seksis smile man vis idomu, kad sios cigaretes yra gan naujos ir manau nera pakankamai istirta poveikis sveikatai smile ar jos labiau kenksmingos uz normalias, ar ne smile

Neprisijungęs

 

#5 2015-03-03 15:20

dolmantas.kibaras
Narys
Registravosi: 2015-02-04
Žinutės: 5

Re: Elektroninės cigaretės

Noriu jūsų nuomonės. Radau aprašymų apie elektronines cigaretes. http://www.elektroninescigaretesinterne … -cigaretes

Labiausiai domina išvardinti jų privalumai. Kas jas rūkote gal galite pasidalinti savo patirtimi? Ar toki jie?

Neprisijungęs

 

#6 2017-01-07 16:22

KayeWalters
Narys
Registravosi: 2017-01-07
Žinutės: 4

Re: Elektroninės cigaretės

informative article you share with us http://top-10-writers.com/essayhave-com-review/
It is good article you share for reading.

Neprisijungęs

 

#7 2018-11-27 23:11

salotike
Narys
Registravosi: 2018-04-30
Žinutės: 191

Re: Elektroninės cigaretės

Man tai jos visiskai nepatiko. Dabar IQOS gavau dovanu. Keistoka, bet manau lengviau mesiu is viso, nes paprastu jau nebenoriu visai, po poros savaiciu pabandziau ir tikrai slykstu jau

Neprisijungęs

 

Forumo apačia

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson