#21 2012-06-05 19:45
Neprisijungęs #22 2012-06-08 01:18
Re: sojų pienaso koks tada pienas - sveikas? bet ir neriebus... nes 1% tas pienas 'mū' kur būna tikrai nemanau, kad gerai (jaučiu, ten dirbtinai padaryta viskas, dirbtinai riebalai pašalinti, todėl ir negenda vos ne pusę metų. O kaip gali negesti karvės pienas?)... kito varianto neturiu, tai jį perku... gal tada koks migdolų pienas, kokosų, sezamų, avižų, ryžių? Išvardinau kokius tik žinojau... Tai koks gi būtų geriausias? Paskutinis taisė Cerera (2012-06-08 01:20) 163cm 29m. Neprisijungęs #23 2012-06-10 20:31
Re: sojų pienasvisi tie "pienai": sojų, ryžių, avižų - tai jau savaime ne pienai.. o tik kažkas, kas yra skysto. Neprisijungęs #24 2012-06-11 23:28
Re: sojų pienaspienas, tik mes įsivaizduojam, kad pienas yra tik gyvulių. Juk ir pienės, ir belekas turi tokią sudėtį, kuris vadinasi pienu. Jaučiu, pabaigiu savo 2 pakelius 'mū' ir po to pirksiu tik kokį avižų pienuką... Ar taip, ar taip jį retai naudoju, tik, galvoju, tiktų kokiem skanumynam kepti, kakavą gamint... 163cm 29m. Neprisijungęs #25 2012-06-12 15:45
Re: sojų pienasO man labai labai skanus sojų pienas kur maximose didelese pilstoma prie ledu pardavineja Toks skanus, bet ten su visokiais saldikliais jau, bet super Neprisijungęs #26 2012-12-15 19:40
Re: sojų pienasNesakau, kad karvės pienas yra sveika, iš vis daugumos suaugusių žmonių prganizmas net netoleruoja, nes nebesigamina bakterijos skaidančios pieną, bet taip pat nesveika ir sojų pienas (pasiskaičiau, nes norėjau pradėt vartoti) juk nė vienas augalas negamina pieno, kad iš sojų būtų gaunamas pienas, reikia pakeisti visą produkto struktūrą, ar gi tai galima laikyti sveiku produktu? Ir parduotuvės pienas tas pats, juk pasterizacijai naudojama chemija, kuri neleidžia grietinėlei nusistovėti ant pieno paviršiau, o visa būna susimaišiusi ( tikiuosi supratot, ką noriu paskyti) , tad manau geriausia rinktis , nors ir riebesnį bet močiučių karvių pieną, juk natūralūs riebalai esantys piene ne tokie blogi Neprisijungęs #27 2013-11-21 13:24
Re: sojų pienasNą čia tik pavadinimas pienas. Pati kartais gaminuosi sojų, migdolų pieną, tikrai struktūros jo keisti nereikia. išmirkai kartu su keliomis datulėmis, sublenderiuoji su vandeniu, nukoši ir turi gardžiausią pieniuką Neprisijungęs |