#161 2012-02-02 00:51

liepziedis
Narys
Nuo: Švedija
Registravosi: 2011-05-05
Žinutės: 2005

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

Miss T. rašė:

na kagi.as tai savo draugui visada grazi.susipazinom kai 80 sveriau,ir tada vistiek jam patikau.ir patiksiu nors ir 100  sversiu big_smile as taip manau.

Na pagal Miauskos samprotavimus, turetum isgirsti kaltinimus.... lol


pagal mano, kilogramai tikrai nera esminis ir svarbiausiais dalykas bendrame poros gyvenime. Galiu is savo patirties pasakyti, kad nei vienas is mano buvusiu nera prikises man del svorio, ir kaip ir daug kur minejau, mano pats geriausias pasisekimas yra butent kai esu tokia. ir kai buvau plona ir kai stora as kadrus palikinejau be jokio gailescio ir tasymosi.

Neprisijungęs

 

#162 2012-02-02 14:35

ma?tresse
Narys
Registravosi: 2010-06-10
Žinutės: 1911

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

gal ir uzmetys mane akmenimis kasnors, bet man toks vaizdas, kad vyrai myli pusiau akimis, pusiau sirdimi. na tikrai jiems svarbi ta isvaizda (daugumai)..nezinau gal tik su tokiais teko susidurt.
bet man sakykim irgi svarbi isvaizda. gali ten koks nori protingas, kulturingas,issilavines buti, bet jei isvaizda nepatinka, negaliu nieko sau padaryt. juk visi santykiai anksciau ar veliau atsiduria vienoje vietoje big_smile na tai ir zmogus turi but patrauklus.

Neprisijungęs

 

#163 2012-02-02 23:29

Miauska
Narys
Registravosi: 2011-05-21
Žinutės: 5867

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

Miauska rašė:

Aisku, jei moteris visada buvo apkuni/ liekna ( cia nelabai svarbu kokia ) ir viena diena, jai pasakoma apie tai, kad ji nebepatinka, tokia kokia buvo visada, tai cia apsurdas. Kas gali nepatikti? Jei tokia isimylejo. Bet yra ir kitas variantas, kai moteris istekejusi prisiaugina 20 kg - 30 kg ( nekalbekim apie ligas ir komplikacijas ) konkreciu edimu ir apsileidimu, manau kiekvienas vyras ir nebutinai vyras, ir moteris turi pasakyti
savo antrai pusei ka apie tai mano.

Cia spec citata liepziedziui, stai kaip yra pagal mano samprotavimus, o ne taip kaip tu isivaizduoju.
Miss T., ir buvo stora, kai jis ja isimylejo, tai ir bedos nematau, tokia pamilo, tai niekad ir pretenziju reikst negales.

maitresse>> visiskai sutinku, vis tik mes kol jauni, daugumai rupi ir tai, del to isvaizda ir prisiziurejimas man taip pat svarbu smile

Neprisijungęs

 

#164 2012-02-07 18:24

liepziedis
Narys
Nuo: Švedija
Registravosi: 2011-05-05
Žinutės: 2005

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

Aha apie isvaizda... Na man rupi irgi, bet rupi kitu aspektu, kad nekabetu kas nors panosej, nesmirdetu is burnos, butu tvarkingi dantys, svarios panages, neriebaluoti plaukai, be kokiu nors kliopsu ant rubu.... bet as niekada nevertinau zmoniu pagal storuma ir niekada ju nekritikavau nei kai buvau pries tai nei dabar. Mano supratimu tai yra nemandagu, ir zmogus kuris yra storas, jis juk ta zino, kad jis yra toksai, tai kam ta ir sakyti.
Vyrams svarbi irgi isvaizda daugumai tuo aspektu, kad moteris nebutu kokia nevala ar apskretele, nekuriant sau kazkokiu iliuziju ir jei pagalvojus gerai, vyram giliai p... kokia moteris, pagalvokit apie apsilankymus pas prostitutes arba tuos variantus kai moteris kur nors isvaziuoja ir palieka draugeli viena pati ir t.t. cia moterys dazniausiai savo viduje susikuria kompleksus del isvaizdos, o vyru ''bezdziones smegenys'', jie gali pasakyti daug dalyku, kad itiktu moteriai, taip pat kad kad pasipuikuotu pries draugus. Dar karta kartoju is savo patirties mano patys geriausi partneriai buvo kai as esu tokia, bet yra kitas momentas as nekompleksuoju del savo isvaizdos, as esu pati savimi, ir viska darau nuosirdziai, jei dirbu tai dirbu, jei myliu tai jau tikrai myliu, o jei nekenciu... tas zmogus lengvai supranta kas vyksta, na o jei ilsiuosi - tai jau tikrai ilsiuosi, kaip rusai sako '' at duši''.

Paskutinis taisė liepziedis (2012-02-07 18:24)

Neprisijungęs

 

#165 2012-02-07 18:50

NusivylusiSavimi
Narys
Registravosi: 2012-02-03
Žinutės: 205

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

Ką aš galiu pasakyti su savo patirtimi ;DD  Na yra visokių vaikinų, vieniems patinka stambios, o kitom kūdutės smile Tai čia jų pasirinkimas. Mano asmeniškai draugas taip pat sako, kad aš graži nieko man nereikia keisti, bet jis taip pat turi suprasti, kad aš dėl savęs keičiuosi. O dauguma vaikinų draugų rate pasikeičia ir dažnai nepasako tai kaip iš tikro galvoja. Merginos išvaizda yra svarbi, kad ji būtų susitvarkiusi, o ne jos liemens apimtis.


http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1gurtP_1fozzyP_108_98,5_60_dif.png
I etapas [107;100] ĮVEIKTAS  II etapas [100;95] VYKDOMA
Mažais žingsniukais į priekį smile
Pradžia : 2012.02.04

Neprisijungęs

 

#166 2012-02-08 12:30

pantera13
Narys
Registravosi: 2011-02-22
Žinutės: 794

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

as visu 100% sutinku su Miauska, kai moteris apsileidzia ir prisiaugina daug papildomu kg tai joks cia nemandagumas ar neisprusimas kai vyras issako savo nepasitenkinima jos isvaizda... mane galbut truputi skaudintu jo tokie zodziai bet tuo paciu manau ir butu stimulas kazka keisti, nustot est, tikraja to zodzio prasme....... is saviskio esu isgirdus, kad "va kai susipazinom tai buvai kudesne" manes nezeidzia tokie jo pasakymai atvirksciai atsiranda noras truputi padailinti figura.


http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-4pfoteP_CAT1BG_80_76_70_abs.png
I etapas 80-->70kg II etapas 70-->65kg III etapas 65-->60kg

Neprisijungęs

 

#167 2012-02-10 22:47

Miauska
Narys
Registravosi: 2011-05-21
Žinutės: 5867

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

liepziedi>> tu taip ziauriai apibudinai tuos vyrus einancius pas prostitutes ir bezdziones smegenim, kad as dar labiau uzsimaniau lieknet big_smile kazkaip man niekad nei i galva nesautu tokie apibudinimai, matyt, nesu susidurus, nezinau kur cia tie geriausi vyrai bunant tokiai kokia es, jei apibudini kazkokius nekokius vyrus, man tokiu nereikia.

Neprisijungęs

 

#168 2012-02-11 01:54

liepziedis
Narys
Nuo: Švedija
Registravosi: 2011-05-05
Žinutės: 2005

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

Miauska.... jauna dar tu, pilna roziniu svajoniu...galvoji busi plona ir viskas bus gerai... gyvenimas yra ziaurus.... yra ir normaliu vyru, bet  ar jis BUVO kazkoks toks tu galesi pasakyti tik kai nugyvensi su tuo zmogum iki senatves...  Kazkaip daznai galvojama, kad sutinki zmogu, va patikot vienas kitam ir kaip ir viskas... vos ne gyvenimas tuom ir baigesi, kaip pasakoj, vestuves iskele, balius buvo, o paskui isaiskeja, kad normalus pasidaro nebenormalus....


ir vel retorinis klausimas ''O KAS YRA KAZKOKS TOKS VYRAS''
Kitas ''KODEL MES TURIM GALVOTI, KA GALVOJA VYRAI?'' Ka nori ta tegul galvoja, esme yra ju poelgiai. Griskim prie lieknumo storumo temos... jei jis galvoja, kad jam patinka plona, o laimingai ir graziai gyvena su storuliuke... tai kur problema?

Paskutinis taisė liepziedis (2012-02-11 01:59)

Neprisijungęs

 

#169 2012-03-06 00:13

pantera13
Narys
Registravosi: 2011-02-22
Žinutės: 794

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

liepziedi, nesuprantu tavo tokios filosofijos..... jei tau neidomu KA GALVOJA VYRAI?....... Tai niekas taves nevercia sitoj temutej pasisakyti, tuo labiau ispeikt kitu merginu nuomones... lai cia pasisako tos, kurioms idomu ka galvoja vyrai....


http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-4pfoteP_CAT1BG_80_76_70_abs.png
I etapas 80-->70kg II etapas 70-->65kg III etapas 65-->60kg

Neprisijungęs

 

#170 2012-03-18 15:11

liepziedis
Narys
Nuo: Švedija
Registravosi: 2011-05-05
Žinutės: 2005

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

Siaip kaip sakoma Vyrai reiketu dar konkretizuoti, nes vyrai yra ne tik jaunuoliai nuo 16 iki 21 metu, bet ir iki 100 metu ir daugiau, jei datraukia....

Kaip tik siek tiek i tema apie vyru mintis ir ko jie is musu moteru merginu nori ir tikisi, toks mano manymu teisingas straipsniukas

'' ...Kuo moteris labiau traukia priešingą lytį - savo gražia išvada ar teigiamais charakterio bruožais? Į tą klausimą mėgino atsakyti ne tik vyrai, bet ir moterys. Paaiškėjo, kad jų nuomonės mažai kuo skiriasi, rašo blikwomen.com.ua ir lrytas.lt inf. Moterys galvoja, kad visi vyrai vienodi, nes jiems reikia vien dailių ir gražios figūros moterų. Tuo tarpu kai kurie vyrai mano, kad išvaizda ne taip ir svarbu, jei moteris auksinio charakterio. Taigi, kaip tapti geidžiama? Kokiais trūkumais pirmiausiai atsikratyti?

Skaityti klasikinę literatūrą

Daug merginų galvoja, kad tapti modeliu, tai būdas tapti geidžiamai tarp vyrų. Iš tikrųjų ilgakojės liesos gražuolės netraukia vyrų. Jos jiems atrodo vienodos ir neįdomios pažvelgus į jų vidinį pasaulį. Todėl susižavėjimas grožiu išnyksta po kelių mėnesių. Anot vyrų, patraukli moteris pirmiausiai turi būti maloni pašnekovė. Antraip, santykiai neturi galimybių vystytis. Tai - neįmanoma, jei tarp partnerių nėra emocinio ir dvasinio artumo. Todėl geidžiama moteris turi būti ne tik švelni, atidi, dėmesinga vyrui, bet ir mokėtų gražiai dėstyti mintis. O tai galima išmokti. Žinoma, bet prieš tai reikėtų perskaityti bent kelis tomus klasikinės literatūros.

Mokėti bendrauti

Vyrams vien graži moters išvaizda suderintas su jos tylėjimu jau per pirmą pasimatymą priveda prie minties, kad jos galva tuščia kaip puodynė. Mokėjimas bendrauti, komunikabilumas – tai vienas iš pagrindinių vyrų reikalavimų savo partnerėms. Tačiau tai nereiškia, kad ji turi be perstojo plepėti. Vyrams patinka užtikrintai kalbančios moterys. Nors bendraujant ir nereikėtų stengtis padaryti pritrenkiamą įspūdį. Apsiskaitymas, žinomų filosofų minčių citavimas, įgytų diplomų bei perskaitytų knygų pavadinimų išvardinimas – dar ne garantija, kad pavyks sudominti vyrą ir pratęsti su juo pažintį.

Žavėtis vyru

Kiekviena savarankiška būtybė turi turėti savo poziciją gyvenime ir savo nuomonę. Tačiau tai nereiškia, kad bent retsykiais nereikėtų paklausyti, ką kalba vyras. Moterys turi būti moteriškos ir joms nederėtų krautis ant savo pečių tik vyrams pakeliamą naštą. Mat verslo moterys vyrams pirmiausiai – konkurentės ir kelia pavojų. Labai svarbus dalykas norint laimėti vyrą – leisti jam užkariauti, o ne konkuruoti su juo. Anksčiau ar vėliau, bet teks atsisakyti savo socialinio statuso ir tapti tiesiog moterimi.

Tapti trapia

Moters jėga – jos silpnumas. Būtent taip galvoja vyrai. Norint būti geidžiamai, reikėtų tapti trapia būtybe. T.y. dažniau klausti vyro nuomonės ir jo patarimų. Bet tuo pačiu nebūti ir naivia kvailute. Vyras kada nors palieka moterį, kuri gyvenime negali be jo nė žingsnio. Nors vyrai ir mėgsta, kai moteris išpučia akis iš nuostabos ir kreipiasi pagalbos. O jei moteris viską daro pati, tai vyras galvoja, kad jis jai apskritai nereikalingas.

Tobulinti humoro jausmą

?merikiečių ir Kanados mokslininkai nustatė, kad aštrialiežuvės moterys palieka vyrams itin stiprų įspūdį. Jie laiko moteris, turinčias humoro jausmą, protingomis, mokančiomis bendrauti, patikimomis partnerėmis. Mat humoro jausmas vyrams asocijuojasi su atvirumu, nemokėjimu meluoti, pataikauti. O rimtos moterys pagal vyrus - tai pavojus jų socialiniam statusui. Todėl reikėtų juokauti su vyrais tik žaismingai, be sarkazmo. Atlikti tyrimai taip pat parodė, kad vyrai dažniau juokiasi iš moterų pokštų, nei kitų vyrų.

Neprarasti geros fizinės formos

Žurnalai, skirti vyrams, kasmet praveda geidžiamiausių moterų reitingą. Anot vieno amerikietiško žurnalo, jau daug metų geidžiamiausiomis tampa 35-40 metų įžymybės. Tarp patraukliausių bruožų, vyrai išskyrė humoro jausmą ir puikią fizinę formą. Kai kurių brandaus amžiaus moterų manymu, solidžius vyrus labiau traukia jaunos gražuolės, nes jos padeda susigrąžinti vyrams jaunystę. Iš tikrųjų brandžius vyrus žavi vyresnės moterys, kurios ne tik kad nepraranda humoro jausmą, bet ir patrauklumą.

Stiprinti užpakaliuko raumenis

Antikos ir Renesanso laikotarpiu tokia kūno dalis, kaip moteriškas užpakalis buvo garbinamas ir dievinamas. Vyrams visais laikais patiko, kad moters sėdmenys buvo apvalios ir tvirtos. Kai moters figūra iškilių formų, ji tampa seksualesnė, vadinasi, labiau viliojama ir geidžiama. Be to, toks užpakalis - tai ženklas, kad moteris pasirengusi išnešioti ir pagimdyti sveiką kūdikį. Tvirtas kūnas su simetriškais išlenkimais visados buvo laikomas tobulu kūnu. XVI amžiuje Prancūzijos moterys net griebdavosi gudrybių, norėdamos, kas ta kūno vieta būtų ištaigingesnė. Tada buvo madingi sijonai-pagalvėlės, kurios sverdavo iki 5 kg.

Neprisijungęs

 

#171 2018-07-30 15:04

simonita
Narys
Registravosi: 2018-05-25
Žinutės: 54

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

Manau būna įvairių vyrų. Būna tokių kurie galvoja, kad moterims reikia tik papuošalų ir pinigų bet būna ir tokių kurie tikrai geba suprasti moterį (deja tokių mažuma). Aišku graži apyrankė iš čia neprošal būtų: http://www.vertejuvelyrika.lt/lt/apyran … rankes.htm Bet aš tikiu šiuo posakiu: "Geras vyras yra kaip sniego žmogus. Visos apie jį kalba, bet niekas nėra matęs".

Neprisijungęs

 

#172 2020-06-28 01:45

salotike
Narys
Registravosi: 2018-04-30
Žinutės: 191

Re: Ka galvoja vyrai?????????????

Nezinau, mano vyras dirba tarptautiniu pervezimu srityje https://www.siramis.lt/lt/paslaugos/tar … pervezimai ir niekad gyrzes is reiso nepareiskia priekaistu, kad koki kg prisiauginau. Bet tikrai zinau atveju, kuomet vyras tiesiog riboja, gedina moteri del valgymo. Stai to nesuprantu kaip moteris gali taikstytis, net jei tos replikos ir teisingos, bet tai nepagarba zmogui mano manymu

Neprisijungęs

 

Forumo apačia

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson