#61 2011-06-03 11:36

liepziedis
Narys
Nuo: Švedija
Registravosi: 2011-05-05
Žinutės: 2005

Re: Zuvis

Nebijok kepti zuvies alyvuogiu, granatu kauliuku, sezamo ar kt. aliejuje. siaip aliejus yra naudingas, tik nepirk kur yra susintetintas plastikiniuose buteliuose. Geras aliejus neisigeria i zuvi. tik kepti reikia teisngai. zuvi nevoliota miltuose, o itrinta megstamais prieskoniais meti i laba gerai ikaitinta keptuve, ja kepi ir isimi dar neisjungus dujines.
Klasikinis patiekalas :ikaitini alyvuogiu alieju imeti cesnako ir rozmarino sakute, po kiek laiko isemi cesnaka su rozmarinu ir idedi isvalyta ir siek tiek padruskinta zuvi, gali nedruskinti, tai vel skonio reiklas, As dedu isvalyta ir isplauta, kepu is vienos ir kitos puses, ant galo pasibarstau druskos. kai isimu i lekste issispaudziu citrinos ant virsaus.
Gali isigyri keptuve, maximoj ju nebus, bet indu parduotuvej buna tokios keptuves kur dugnas nelygus, banguotos. Ant ju gali kepti be riebalu tiek zuvi tiek mesa, tiek darzoves, tiek skrudinti duona.
dar gali virti ne tik zuvi bet ir zuvienes. tai irgi skanu.
Nebijok eksperimentuoti. nes tik taip atrsi savo skoni

Neprisijungęs

 

#62 2011-06-03 11:45

liepziedis
Narys
Nuo: Švedija
Registravosi: 2011-05-05
Žinutės: 2005

Re: Zuvis

Taip pat zuvis tinka ir su dziovintais vaisiais.  Pvz i upetakio vidu prikisi cesnako, razinu, ananasu gabaliuku, zoliu, i folija suvynioji i orkaite.

Neprisijungęs

 

Forumo apačia

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson