#1 2010-04-12 15:05

Dieta
Administrator
Nuo: Vilnius
Registravosi: 2006-10-27
Žinutės: 293
Tinklapis

Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Ar jau ištraukėte apdulkėjusias svarstykles iš po lovos? O galbūt jas reiktų nugrūsti dar toliau ir džiaugtis savo tobulumu tokioms, kokios esame iš tikrųjų - nei plonesnėms, nei stambesnėms?

Pasakykite savo 10 žingsnių, kurie leidžia jums pasiryžti naujiems darbams.
10 žingsnių, kurie leidžia jums pajusti gerą nuotaiką.
10 žingsnių, kuriuos žengiate link savo tobulumo kiekvieną dieną.


Dviems originaliausiems atiteks treniruočių studijos STIMULUS abonementai po 119 Lt (4
treniruotės/mėn.)
, o į vieną treniruotę galėsite atsivesti ir draugę.

Jūsų atsakymų lauksime šioje konkurso temoje iki 2010-04-30.


Treniruočių studija STIMULUS įkurta siekiant skleisti žinias apie tai, kaip efektyviai ir greitai pasiekti liauną, proporcingą kūną ir įgyti vidinę pusiausvyrą. Studija siūlo harmoningas treniruotes merginoms ir moterims grupėse iki 15 žmonių. Kalanetika, pilates, joga, kūno balansas, nėščiųjų mankšta, indiški šokiai - užsiėmimai mėgstantiems jaukią aplinką ir daugiau asmeninio dėmesio iš profesionalių trenerių.
Treniruotės rezervuojamos internetu.

Neprisijungęs

 

#2 2010-04-14 15:21

Dolelyte
Narys
Registravosi: 2010-04-14
Žinutės: 1

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Sveiki,

Mano 10zingsneliu tobuluno link nebus galbut labai originalus, bet jei pavyksta tai igyvendinti, tada tikrai jauciuosi labai sauniai:

1.Jei noriu tureti gera diena, dazniausiai as jai pradedu ruostis siek tiek is vakaro. Vakare po visu darbu leidziu sau pasimegauti vonios malonumais, po ju pasidarau, veido ir plauku kaukes ( kurias siuo metu esu siek apleidusi, vis del to laiko stokos)
2.Jei noriu kad dienos rytas ir veliau visa diena butu lengvesne, stengiuosi eiti anksciau miegoti, nes esu baisi miegale, ir rytais labai sunku buna atsikelti.
3.Kad rytas ir visa diena butu malonesne, stengiuosi atsikelti siek tiek anksciau, kad isejus is duso liktu daugiau laiko pasigrazinti, tai man labai kelia nuotaika:)
4.Pietu metas:) Visuomet stengiuosi per pietus nepersivalgyti( nors iseina tai padaryti retai), jei taip iseina, jauciuosi puikiai, nebuna sunki likusi dienos puse.
5.Vanduo, budama darbe, geriu daug vandens, tuomet maziau uzkandziauju, tai man padeda siekti tobulumo.
6.Karta per savaite stengiuosi nueiti i soliariuma, gal tai nera labai sveika, bet kazkodel man tai visuomet pakelia nuotaika, o isejusi jauciuosi pagrazejusi.
7.Visada labai pakelia nuotaika, kada nusiperku ka nors nauja is kosmetikos parduotuves, ypac patinka ivairus sveitikliai kunui, pieneliai, tada gizus buna uzsidegimas viska isbandyti, tai manau labai padeda siekti tobulumo link.
8.Vakare visada butina prisiversti pasportuoti. As megstu sportuoti vakare, namuose (nes rytais nera laiko). Dazniausiai darau atsilenkimus ir ivairius tempimo pratimus. Na o po visu siu punktu jauciuosi labai gerai, nes savimi didziuojuosi kad padariau viska buvau suplanavusi. (Tokiu dienu nebuna labai daznai, per darbus dazniausiai ko nors nespeju.)
9.Naujas darbas, kuri zadu pradeti tai lankytis bent jau karta i savaite baseine( zinoma vasara galimos isimtys).
10.Ir dar vienas darbas kuri zadu pradeti, tai begiojimas gryname ore. Girdejau kad labai efektyvu ir tikrai pakelia nuotaika!

Na tai tiek:) Tokie butu mano 10zingsniu tobulumo link smile

Neprisijungęs

 

#3 2010-04-14 20:39

Anziuke
Narys
Registravosi: 2009-12-11
Žinutės: 295

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Sveikos visos smile Stai mano kelias link tobulumo:
1) Atsikeliu ryte ir normaliai pavalgau, tada esu laiminga, nes zinau, kad ryte gera medziagu apykaita ir galiu valgyt, ko sirdis geidzia smile
2) Visa diena stengiuos kuo maziau nervintis, jei kas uznervina pradedu skaiciuoti iki 10 tyliai, dazniausiai paciai atslugsta pyktis ir dar drauge pastebejusi mano nervinga skaiciavima prapliumpa juokais, nuotaika pagereja.
3) Stengiuos but geresne, jei nepavyksta, stengiuos save itikinti, kad tampu vis geresne, tada norom nenorom pasireiskia gerumo akimirkos ir nuo to pagereja nuotaika smile Jauciuosi tobulai gera big_smile
4) Vakare, prisivalgius, nusprendziu, kad viskas, pradedu lieknet, einu i sasiuvini rasytis, ka pakeisiu mityboj, pradedu tiket visom parasytom sapalionem, upas pakyla 100%
5) Karts nuo karto pabegioju laike, jauciuosi pasakiskai smile
6) Pastoviai susitinku su draugem, plepam, juokiames, tada negalvoju, kad manyje kazkas ne taip, nematau saves, atrodo, jog esu grazi, nuostabi smile
7) Diena po to, kai uzsipildau sasiuvinuka: pradedu valgyt dar daugiau, nesportuoju, tada susimastau: taisykles skirtos, kad jas lauzytum, as saunuole, nereikia laikytis kazkokiu kvailu taisykliu, reik gyvent big_smile Pagalvoju, jog tai puiki mintis, vel jauciuos puikiai smile
8) Dabar pagerejo orai, dazniau islendu i lauka, jei nepavyksta, einu bent jau balkone pasidegint, skaitau, nuotaika puiki, tikiuosi, kad bent veidas kiek idegs...Tikiu, kad idegs, tikiu, kad tapsiu grazesne smile
9) Pastoviai itikineju save, jog as galiu, as galiu pasiekt visu uzsibreztu tikslu, net, jei rimtai uzsimanysiu lieknet (jau uzsimaniau) pasieksiu savo tikslo, nes as galiu. Pradedu tiket savimi ir aisku, kad pakyla nuotaika smile
10) Paskutinis zingsnis, as gyvenu smile Jei kas nepasiseka, pamastau, jog man dar visas gyvenimas pries akis, juk as jauna, grazi, sveika! smile Ir is viso nesiparinu del nieko, nenoriu trumpint savo gyvenimo del kazkokiu nesamoniu, maziau imu viska i galva roll Einu miegot wink (miegu daug, nes grazius sapnus sapnuoju, tai dar vienas zingsnelis link geros nuotaikos)  tongue


Kunas-tai sodas, kurio savininkas musu valia...Tikiuosi mano sodas prazys
http://s12.rimg.info/6a0e61a9a4fe457e869563dc77d10aa3.gif

Neprisijungęs

 

#4 2010-04-15 12:11

feve
Narys
Registravosi: 2010-04-15
Žinutės: 1

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

10 žingsnelių, kurie man teikia džiaugsmo kiekvieną diena ir veda mane tikslo link:

1. Saulė ankstyvą rytą, apibėgtas ratas stadione.
2. Šypsenos, komplimentai, mėgstama daina eteryje.
3. Išsipildantys norai, svajojimas.
4. Meilė, atostogos prie jūros.
5. Maldelė. Atlaidumas.
6. Gera sveikata ir savijauta.
7. Gauta gėlė, dėmesys.
8. Ryžtas veikti, daug daryti ir siekti savo tikslų!!!
10. Neatidėlioju laimės rytojui, juk ji gali niekada neateiti! Aš pati kuriu savo laimę. Viskas mano rankose ir aš pati atsakinga už tai, kas dabar esu, kuo būsiu, kur būsiu.

Neprisijungęs

 

#5 2010-04-15 20:16

rutast
Narys
Registravosi: 2010-03-18
Žinutės: 650

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Sveikos merginos smile 10zingsneliu tobulumo link:

1. Dziaugtis gyvenimu ir daug sypsotis big_smile
2. Nesitenkinti savimi, o pasiraitot rankoves ir siekti tai, ko uzsibreziau cool
3. Gyventi taip, kad svorio metimas nebutu svarbiausias dalykas (net jei ir laikinai) mad
4. Sporta priimti kaip malonuma, o ne kaip prievole cool
5. Isisavinti, kad absoliutus tobulumas neegzistuja
6. Visiem laikam iskraustyti is galvos minti "visas gyvenimas dar pries akis, dar spesiu"; kiekviena akimirka yra ypatinga ir ji nebesugris wink
7. Ismokti daugiau klausytis ir nespresti apie knyga is virselio roll
8. Suprasti, kad didziausias turtas kuri mes turime -SVEIKATA
9. Ismokti nepagaileti laiko ir demesio sau, ne tik kitiems big_smile
10.Buti lankstesnei, ypac kai girdi gerus patarimus is patyrusiu zmoniu, geriau mokytis is svetimu klaidu, nei jas kartoti roll


http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1tatzenP_CAT1BG_83_56_56_abs.png ugis 1.76


Mes ne tam gyvename, kad valgytume, bet valgome tam, kad gyventume (Sokratas) http://s13.rimg.info/1ba4811699afab6d55ccc82c464d5152.gif

Neprisijungęs

 

#6 2010-04-16 09:31

Gerda_z
Narys
Registravosi: 2010-04-16
Žinutės: 4

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Sveikos merginos smile Konkursas įdomus, juoba, kad kiekviena galime pasiskaityti viena kitos patarimus ir, galbūt, pritaikyti ir sau. Juk pavasarį taip smagu kurti gerą teigiamą atmosferą ir gerą nuotaiką! Nesu kažkuo išskirtinė, kad jaustis tobulai nerealiai, sienom nelaipioju, tai ir mano būdai, vargu, ar nustebins. Tačiau jie man labai priimtini ir būtent jie man padeda į viską žvelgti pozityviai.
1. Kiekvieną rytą, nubudusi pasidžiaugiu saulės spinduliukais, kurie pro langą kutena man nosytę, saulėtas rytas įkvėpia pakiliai nuotaikai.
2. Kas rytą, išėjusi iš dužo ir išsitepusi kūną kvapniais aliejais, nusišypsau sau prisimindama, jog galiu dėmesio ir pasilepinimo skirti tik sau.
3. Išgeriu stiprios kavos su sausainėliais, internete peržvelgiu naujienas, atlieku būtinus darbus ir pasiklausau savo mėgiamos prancūziškos muzikos.
4. Eidama į paskaitas, nepamirštu būti pakilios nuotaikos, dalinu šypsenas mažiems vaikams parkuose, juk jie nuostabūs.
5. Nesilaikau jokių dietų, nes tiesiog myliu save, o kiti mane taip pat myli, tačiau užsukusi papietauti renkuosi ką nors gaivaus - priklausomai nuo nuotaikos mėgstu salotas arba vaisinį kokteilį.
6. Kiekvieną dieną pabučiuoju ir apkabinu žmogų, kurį labiausiai myliu taip primindama koks jis man brangus.
7. Diena praeina greitai, vakarais mėgstu pasidaryti voneles kojoms arba palepinti save manikiūru. Salone darausi tik esant progai. Man patinka pačiai savimi rūpintis. Taip pat palepinu save įvairiomis grožio kaukėmis.
8. Vakare būtinai suvalgau vaisių, tai tarsi tapo tradicija dieną užbaigti valgant sultingą obuolį ir skaitant gerą knygą.
9. Šiuo metu ant mano naktinio stalelio Nabokovo romanas "Lolita". Žiaurus, bet man patinka. Pavargusi nuo skaitymo, kartais atsipalaiduoju žiūrėdama savo mėgiamą serialą "Sex & the city"
10. Prieš miegą šeimos nariams palinkiu saldžių sapnų ir pasineriu į sapnų karalystę. Tik gerai išsimiegojusi galiu jaustis žvali ir būti pakilios nuotaikos.

Tai dienos planelis, jei reiktų apibūdinti mėnesio, metų ar pan., pridurčiau, jog reguliariai lankausi baseinuose, pirtyse, vandens parke, mėgstu vairuoti, nes tai atpalaiduoja, vasarą dievinu jau vien dėl galimybės gulėti pievoje ir skaičiuoti išsiritusius iš kokono drugelius arba maudytis, tarsi undinėlei, ežere. O žiemą... žiemą jaukumą suteikia karšta kvepianti arbata, geras filmas ir mylimasis šalia...

Matote, čia tėra smulkmenos, kurias galime daryti visos be išimties? Netikite? Pamėginkite ir pajusite kaip žvalėja jūsų nuotaiką, tviska oda, o gyvenimą tiesiog geriate samčiais! 

Geros dienos! smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile

Neprisijungęs

 

#7 2010-04-20 09:28

Dieta
Administrator
Nuo: Vilnius
Registravosi: 2006-10-27
Žinutės: 293
Tinklapis

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Dar liko šiek tiek laiko - dalinamės savo patirtimi wink

Neprisijungęs

 

#8 2010-04-26 12:34

cefalika
VALGANTI
Nuo: Kaunas
Registravosi: 2008-04-01
Žinutės: 6084

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

10 žingsnelių tobulumo link smile tiksliau, tai požiūrio korekcija,padedanti man geriau jaustis ir daugiau pasiekti.
1. Šeima mano vertybė. Supratus šią tiesą nublanksta pyktis, jog neįstengei įsigyti naujų auskarų, nenumetei poros kilogramų ar pamiršai vizitą pas kirpėją.. svarbu atsirinkti esmę..
2. Judėjimas yra didžiulė dovana, tad nuo pat ryto skubu priimti dovanas ir jas išbandyti smile bėgioti, minti treniruoklį, ar tiesiog kiek įmanoma greičiau nukulniuoti į darbą smile
3. Gamta visų namai.. Tad radus valandėlę kitą laisvo laiko, jėgų pasisemti tiesiog būtina ištrūkti į parką,mišką, prie upės ar ežero smile
4. Augintiniai daro mūsų gyvenimą gyvesnį. Mano šunelis niekada neleis ilgai užsisėdėti namuose ar užsiliūdėti lovoje, nes jų natūralūs vidiniai mechanizmai verčia judėti ir išjudinti aplinkinius džiugesniam gyvenimui smile
5. Geriausias vaistas nuo kasdienės rutinos ir nesėkmių darbuose yra Jūsų hobis smile privalu turėti mėgstamos veiklos ir ji padės atsigauti po sunkių dienos darbų smile
6. Draugai gyvenimo prieskonis. Svarbu jų turėti, ir kuo įvairesnių jie požiūrių, tuo spalvingesnis ir mano gyvenimas smile
7. Punktualumas tapo mano skiriamuoju bruožu smile man tai teikia daug pasitenkinimo ir be to, niekada nereikia nervintis, kad kažkur nesuspėjau smile
8. Tikėjimas bet kuriuo atveju yra gyvenimo variklis.. Tikėti dievu, vyru/žmona, savimi, ar savo sėkme yra vienareikšmiškai labai svarbi stotelė tobulumo siekimo kelyje.
9. Meilė būtina kaip oras. Mylėti artimą, tolimą, priešą ar draugą kartais yra lengviau nei pamilti save. Tokią, kokia esi. Čia tobulėjimui yra labai daug vietos:)
10. Optimistinis požiūris į bet kokias gyvenimiškas situacijas yra tobulėjimo garantas smile cool


Kilogramai manęs nejaudina big_smile

http://www.ketoforum.de/diaet-ticker/pic/weight_loss/39218/.png

Neprisijungęs

 

#9 2010-04-26 15:17

Dieta
Administrator
Nuo: Vilnius
Registravosi: 2006-10-27
Žinutės: 293
Tinklapis

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Ačiū ačiū už jūsų patirtį smile

Neprisijungęs

 

#10 2010-04-27 13:57

caramella
Narys
Registravosi: 2010-03-23
Žinutės: 1

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Mano 10 žingsnelių tobulumo link:
1. Užsispyrimas ir pamiršimas visų pasakymų, kad neįmanoma būti tobuliems. Prisiminkite pasakymą - nieko nėra neįmanoma. Taigi, tereikia užsispyrimo ir viską įmanoma pasiekti.

2. Jokio streso!!! Neįmanoma kažko pasiekti, nuolatos juntant įtampą. Kai tik imate panikuoti ar nerimauti dėl kažko, prisiminkite, kaip smarkiai tai kenkia ne tik jūsų vidiniam grožiui, bet ir išoriniam. Neleiskite emocijoms valdyti jūsų gyvenimo. O jei dar neįtikinau, tai galiu pasakyti, kad nuo steso auga svoris! Tad geriau liaukitės panikuoti ir atsisėskite ant žemės. Pamedituokite 5 minutes, o protui prašviesėjus, suprasite,kad niekas nevyksta be priežasties, ir tai kas mūsų nenužudo - padaro mus stipresniais wink

3. Privalu kas rytą atsikėlus, vien tik su apatiniais, pažiūrėti į veidrodį ir pasakyti sau, kaip stipriai save myli ir kokia esi patenkinta savimi. Tačiau, niekada nenuleiskite rankų ir prisiminkite pirmąjį punktą. Esate savimi patenkinta, bet ar nenorėtumėte dar labiau savęs mylėti? Juk tol, kol mes siekiame savo tikslo, mes gyvename.

4. Neskubėkite praustis. Pasilepinkite vonios teikiamais malonumais. Kremai, losjonai, kūno pieneliai ir kitos, kvepiančios ir gaivinančios, priemonės atpalaiduos jus ir suteiks jėgų naujos dienos pradžiai.

5. Nenorite valgyti pusryčių? Gerai, tebūnie. Pasiimkite obuolį ar bananą į darbą, kai išalksite suvalgysite. O jei esate įpratęs pusryčiauti, suvalgykite dubenėlį vaisių ir suprasite, kad nieko geriau už vaisius pusryčiams negalėtų būti. Po nakties esame ištroškę - vaisiai mus atgaivina. Jūs niekada neapsunksite nuo vaisių, tik priešingai - įgausite tiek daug jėgų naujos dienos pradžiai.

6. Jei tik turite galimybę, eikite į darbą pesčiomis, ar bent jau išlipkite pora stotelių anksčiau, kad galėtumete pasidžiaukti gražiu ir pavasarišku oru. Neskubėkite, apsidairykite, įkvėpkite šilto pavasario oro, žaliuojančių augalų kvapo. Jaučiate? Pavasaris. Nieko negali būti geriau. Nuotaika tuoj pat pagerėja.

7. Kai tik turėsite laisvo laiko, susitarkite susitikti su draugais, nueikite į parką, arba susitarkite pabėgioti, galite aplankyti drabužių ar papuošalų parduotuves. Saulėtą ir šiltą vakare išeikite kad ir vienas pats ir apgalvokite savo dieną: ką darėte teisingai, ko, galbūt, nepadarėte, bet turėtumėte. Taip jusite mažiau streso kitą dieną, nes būsite viską nuodugnii apgalvojęs.

8. Niekada nepalikite neužbaigtų darbų vakarui ar nakčiai. Nuo 19h - tai jūsų laikas. Tada galite viską daryti, kas nesusiję su darbu ir rūpesčiais. Tai jūsų laikas - išnaudokite jį savo naudai.

9. Prieš pat einant miegoti, įsijunkite ramios, jums patinkančios ir primenančios smagias akimirkas, muzikos. Pasvajokite. Jei turite dienoraštį, parašykite jame ką nors. Jei kuriate eilėraščius, sukurkite dar vieną. Tik neužsibūkite iki vėlumos. Pakankamas miegas taip pat labai svarbus veiksnys jūsų TOBULAME gyvenime.

10. Nesvarbu kur, nesvarbu kada, bet pagrindinis dalykas, ką jūs privalote pagalvoti kasdien - tai koks gražus yra gyvenimas. Stebėkite kieme lakstančius mažus vaikus. Argi jie nesidžiaugia gyvenimu? O ar jūs negalėtumete taip pat džiaugtis juo? Žmogui nereikia daug. Svarbiausia mūsų nusiteikime. Jei džiaugsimės kiekviena akimirka, gyvenimas taps daug lengvesnis ir problemos, kurios mus supa, taps tokiais nereikšmingais dalykais, kad jų galiausiai nebepastebėsime.

Tikiuosi, mano 10 patarimų, kaip keliauti tobulumo link, jums tikrai padės. Nesvarbu, galite iš pradžių naudotis tik keliais iš jų, bet greitai pastebėsite, kad nevalingai laikotes ir kitų. Viskas yra pasiekiama, tik palaipsniui. Bet taip tik dar geriau, nes labiau įvertiname tai, ką gauname smile .


Gone with the sin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wnqsdkI/weight.png

Neprisijungęs

 

#11 2010-04-30 11:16

Grike Grikaite
Narys
Registravosi: 2009-09-22
Žinutės: 4

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Sveikos merginos,

mano 10 zingsneliu tobulumo link kasdien yra tikrai paprasti ir,  manau, daugelis jusu panasiai elgiates. Buna dienu, kai ne visus desimt zingsneliu padarau, ypac jei keliauju, atostogauju arba ateina salta ziema ir viska tingisi daryti, bet stengiuos per ilgam nenukrypti nuo savo "programeles".

1. Ryte tik atsibudus praveriu langa ir ikvepiu gryno oro. Su sypsena pasveikinu seimos narius, kad visi graziai pradetume diena.

2. Kai silta ir nelyja uzsimetu lengva svarkeli, apsiaunu sportbacius ir prasibegu bent 10-20 min miskelyje salia namu. Prasitampau aiskteleje, pakvepuoju grunu oru ir tuo pat metu paklausau rytiniu pauksciu ciulbejimo. Jei lyja, padarau trumpa mankstele namie pries tai isvedinus kambari.

3. Grizus isgeriu pora stikliniu vandens ar saltos zalios arbatos. Kiek galima daugiau vandens geriu visa diena: darbe turiu buteliuka negaziuoto mineralinio ant stalo, maza buteliuka nesiojuosi rankineje mieste.

4. Nusiprausiu duse, pabaigai salta vandens srove ir sepeciu greitai pamasazuoju "problemines" zonas.

5. Issitepu kvepianciu kremu/ losjonu, dar bent kelias minutes patrinu kuna sepeciu, ypac vvietas, kur atsiranda celiulitas.

6. Butinai ir ryte ir vakare nusivalau veida, patepu losjonais ir kremais, o pora kart per savaite pasidarau pylinga ir uzsidedu kauke.

7. Plauku galiukus palepinu serumu, pora kart per savaite uzdedu kauke, o vakare pamasazuoju galva naturaliu seriu sepeciu, supinu i kasa, kad plaukai per nakti nesiveltu ir neluzinetu.

7. Siltu metu laiku i darba vaziuoju dviraciu: susitaupo laikas, benzinas ir be dideliu valios pastangu siek tiek pajudu kasdien.

8. Diena stengiuosi praleisti kuo maziau nervindamasi ir maloniai bendraudama su aplinkiniais. Juk i sypsena ir malonu elgesi daugelis atsako tuo paciu, o nuo streso tik atsiranda rauksles, kyla noras rukyti ir valgyti saldumynu.

9. Per diena suvalgau bent 2-3 vaisius ir svieziu darzoviu. Mesos nelabai megstu ir geriau jauciuosi valgydama darzoves, tad, jei imanoma stengiuos praleisti diena be mesos ir valgyti tik augalines kilmes produktus. Taip jauciuosi geriau, turiu daugiau energijos ir oda numna grazesne.

10. Vakare pavartau megstama knyga ar zurnala, kuris leidzia pamirsti dienos rupescius. Pries miega pagalvoju, ka per diena nuveikiau gero ir naudingo, kad pasiekciau savo norimus tikslus ir pamastau, ka galeciau rytoj padaryti geriau. Stengiuosi uzmigti su sypsena ir pasidziaugti tuo, kas pavyko o nesusikoncentruoti i neigiamus dalykus. Manau, kad teigiams mastymas yra pats svarbiausias siekiant tobulumo smile

Sekmes visoms wink

Paskutinis taisė Grike Grikaite (2010-04-30 11:21)

Neprisijungęs

 

#12 2010-04-30 11:26

Dieta
Administrator
Nuo: Vilnius
Registravosi: 2006-10-27
Žinutės: 293
Tinklapis

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Oj gerų patarimų prisikaičiau smile Net nuotaika iš karto geresnė wink

Taigi, nuspręsta abonementus padovanoti šioms merginoms - caramella ir cefalika

Neprisijungęs

 

#13 2010-04-30 13:24

cefalika
VALGANTI
Nuo: Kaunas
Registravosi: 2008-04-01
Žinutės: 6084

Re: Konkursas: 10 žingsnių link tobulumo

Wau coolbig_smile


Kilogramai manęs nejaudina big_smile

http://www.ketoforum.de/diaet-ticker/pic/weight_loss/39218/.png

Neprisijungęs

 

Forumo apačia

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson