#1 2014-07-06 18:25

kenguriuke
Narys
Nuo: Melbourne, Victoria
Registravosi: 2014-03-11
Žinutės: 27

Sugadinta reputacija...

Sveikos paneles. Darbe visiskai sugadinta mano reputacija, dabar visi uz akiu juokiasi ir apkalba kad as esu kaip kokia "trecia", t.y. prostitute, kuri visiems dalina numerius ir su visais miega. Deja, tai yra ne tiesa. Dirbu tarptautineje imoneje managere (vadybininke), ir keli turkai man apsuko galva, kviete kur nors susitikti, isgerti, duoti savo numeri ir pan. Esu labai patikli, todel nieko neitardama daviau numeri trims vaikinams, kurie, kaip tada maniau, nieko blogo nelinki, taciau.. Prasidejo skambuciai, sms zinutes, kad manes nori, kad mane myli, kad gal einam kur nors pasedeti ar i kina ir taip toliau. As sakydavau galbut, bet jau kai pasieke riba ir nusibodo pasakiau aisku NE. Du atstojo kai pasakiau, jog turiu ilgameti vaikina, kurio neturiu, o kitas kaip muse prie s*udo prilipo, ir darbe vis mane stebi, sekioja ir neduoda ramybes net kai kalbu su klientu. Blogiausia tai, jog turkai visi visus pazysta, su visais apie viska kalba ir puse miesto apie mane zino kaip apie kokio kekse, kuri su visais miega, nors su nieko nemiegu ir nesiruosiu to daryti!!! Visi darbe kalba man uz akiu kad as tokia ir anokia, nors i akis vos ne geriausi draugai. Blogiausia tai, jog tos kalbos pasieke mano bosa ir joks jausmas kad mane atleis is darbo, nes nenori kad cia dirbtu tokia "pasileidele kekse". Reputacija sugadinta visiskai, apie mane ir mano varda zino puse miesto, net tie zmones kurie manes net nera mate akyse. Tas "prielipa" turkas mane pagriebe ir pabuciavo po kamerom lauke kaip rukiau, visai netiketai, ir ta pacia diena po darbo turejau nemalonu pokalbi su bosu. Jis to daugiau darbe netoliaruos, ir pasak jo mes turim tureti savo asmenini gyvenima uz darbo ribu, taciau koks asmeninis gyvenimas jei as nekenciu to prielipos ir po to bucinio apie mane eme sklisti kalbos kad esu pasileidele!! Merginos, net nezinau ka daryti, net nenoriu rytoj eiti i darba, nes visi is manes juokiasi, vadina kekse, o mano geros darbuotojos reputacija sutrypta amziams... Kaip susigrazinti reputacija? Nauja darba susirasti sunku, nes visi viska zino, o pagrinde sitam mieste gyvena turkai kuriems as esu tik pasileidele kekse.. Esamo darbo prarasti nenoriu, nes jis man labai patinka, taciau sitaip gyventi irgi negaliu. Su nei vienu nesu niekur ejus, nors ir siule n kartu, ir aisku dabar tas mano pasitikejimas zmonemis sugadino mano reputacija. Net bosas i mane ziuri kreivai... Ka daryti? Gal jums buvo nutike kazkas panasaus?

Neprisijungęs

 

#2 2014-07-06 19:45

kenguriuke
Narys
Nuo: Melbourne, Victoria
Registravosi: 2014-03-11
Žinutės: 27

Re: Sugadinta reputacija...

Norisi verkti, o asaru nera, nezinau ka daryti... sad

Paskutinis taisė kenguriuke (2014-07-06 21:24)

Neprisijungęs

 

#3 2014-07-06 22:50

kenguriuke
Narys
Nuo: Melbourne, Victoria
Registravosi: 2014-03-11
Žinutės: 27

Re: Sugadinta reputacija...

Mergaites, padekite, prasau ;(

Neprisijungęs

 

#4 2014-07-13 21:09

Kate_30
Narys
Nuo: Italija
Registravosi: 2011-08-14
Žinutės: 9729

Re: Sugadinta reputacija...

Ot problema radai? Nesutvarkai tokio? Praradai puikia proga duot jam i snuki po slykstaus bucinio. Vienintelis dalykas, tai isigyk diktofona. Viska irasyk, ka su juo kalbi, kad jis prie taves lenda ir butinai, kodel tave zemina ir pan. Kodel meluoja,  kad tu pasileidele. Isprovokuok pasakyti ji, kad tarp jusu nieko nebuvo. Tada irasa duok pasiklausyt bosui, tada ir kolegom, kai visi kartu bus vienoj patalpoj, o tada duok tam debiloidui i snuki. Viskas. Gal turi drauga, kuris dar ir ji pamokytu?
Tokiu debiloidu skysti... Supranti, kas big_smile


Ugis- 167 cm.

Neprisijungęs

 

#5 2014-07-16 02:47

kenguriuke
Narys
Nuo: Melbourne, Victoria
Registravosi: 2014-03-11
Žinutės: 27

Re: Sugadinta reputacija...

Pakalbejo svelniai tariant su juo mano geras draugas, jei susitikdavom koridoriuje tai i kita puse nueidavo. Seip labai bijojau prarasti darba, taciau bosas viska mate per kameras kad ne pati lindau, o mane pagriebe ir pabuciavo, priekabiavo, tai atleido pries kelias dienas ji. Sake kad mane supranta, kad taip elgtis negalima ne vienam vyrui su moterimi, tai dabar jau ir apkalbu nebegirdziu kad as pasileidus. Bent jau tiek. smile

Neprisijungęs

 

#6 2014-08-05 15:37

Flora02
Narys
Registravosi: 2014-08-05
Žinutės: 1

Re: Sugadinta reputacija...

Sveikos,
Turiu panašia problema, gal patarsit. Mano vaikino buvusioji draugauja su jo buvusiu geriausiu draugu... O ta buvusioji pries kelis mėnesius buvo mano drauge, sakau buvo nes kai pradėjau draugauti su savo vaikinu ji mane pavadino kekse ir pačiais blogiausiais žodžiais, aišku aš nieko jai neatsakiau nes nenoriu nusileisti iki jos lygio.Net neisivaizduoju kodel ji taip supyko kad aš pradėjau draugauti su jos buvusiuoju, jie draugavo jau labai seniai beto ji manęs su juo net ne supažindino ...  Patys mes susipažinome, tuo momentu net neįsivaizdavau kad jie seniausiai buvo pora. Na po to kai ji sužinojo kad mes draugaujam, ji tiesiog mane pradėjo apkalbineti ir vadinti kekse ir net dar blogiau... Manęs tiesiog nekenčia. Man nelabai rupi ką ji apie mane galvoja, bet ji pradėjo tai sakyti aplinkiniams ir jos dabartinis vaikinas pasakoja mano vaikino draugams kad jis susitikinėja su kekse... Man labai nemalonu dėl to kad mano vaikinui sako į akis kad aš kekse net patys manęs nepažinodami. Man labai norisi jai ir jos vaikinui galva nurauti už tokius žodžius, bet nenoriu dar labiau provokuoti ir pradeti ta tokį nieko nereiškianti karą, bet jei viską taip paliksiu, visi pagalvos kad tai tiesa..... Man taip pikta kad net nežinau ką daryti, žiauriai bijau prarasti savo vaikina dėl kažkokiu idiotu ir apkalbų , o visa kita man nesvarbu... Tai ką galvoja apie mane ir tai ką man sako, man tai nerūpi, aišku labai nemalonu tai išgirsti bet labiausiai nerimauju dėl to ka sako mano vaikinui... Aš jūsų labai prašau patarkit ką man daryti...

Neprisijungęs

 

#7 2014-08-07 14:56

Kate_30
Narys
Nuo: Italija
Registravosi: 2011-08-14
Žinutės: 9729

Re: Sugadinta reputacija...

Sveikute, na ir vaiku darzelis big_smile Merginos, moterys nuolat apsneka, labai daznai, vienos kitas smile Ir ypac, kai kalba eina apie vyrus, vaikinus. smile Jinai mato tave kaip konkurente, uz tai ir bando zeminti. Jei tavo vaikinui tu butum svarbi, tai jis pastovetu uz tave, o tau laikas ismokt apsiginti. Sekmes.


Ugis- 167 cm.

Neprisijungęs

 

#8 2017-01-07 16:26

KayeWalters
Narys
Registravosi: 2017-01-07
Žinutės: 4

Re: Sugadinta reputacija...

Hey – nice blog, just looking around some blogs, seems a pretty
essay writer nice platform you are using.

Neprisijungęs

 

Forumo apačia

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson