#1 2012-06-27 12:45

lapike0123
Narys
Registravosi: 2012-06-27
Žinutės: 9

Lieknek su IASO TEA, HOLY TEA arbata!

Išvalo žarnyną, kepenis, inkstus, detoksikuoja organizmą.   smile

Mesk svori su žarnyna valancia IASO TEA arbata! Gydytojo B. Miller sukurta arbata naudojama JAV ligoninese pacientu gydymui jau 20 metu. Gydytojo praktika parode, kad geriant tik du 250 ml arbatos puodelius per diena sumažeja svoris, pagereja atmintis, virškinimo sistemos darbas, išvalomas žarnynas nuo cheminiu medžiagu, kurios atsiranda del žalingu parazitu, bakteriju ir grybeliu, pašalinami toksinai iš kraujo, vidaus organu, atsistato iki 80% probiotiniu bakteriju ir iki 20% mieliu naturalus balanso, atsistato tuštinimosi reguliarumas, išgydomas hemorojus, sumažinami, tokiu kaip remuo, dirgliosios žarnyno sindromas, kolitai, virškinamojo trakto ligu siptomai, atjauneja ir sušvelneja oda, sumažeja cholesterolio kiekis ir kraujospudis, pagereja miego kokybe.Visi žinome kiek kainuoja žarnyno valymas medicinos klinikose. Holy arbata išvalo žarnyna naturaliu budu, saugiai ir tikrai daug pigiau. Be to gyvenant dabartinemis salygomis (didelis oro užterštumas, prasta maisto kokybe, mažas fizinis aktyvumas, stresai) valyti žarnyna bei šalinti toksinus iš organizmo reikia nuolat. KLAUSKITE - ATSAKYSIU. Jeigu susidomėjote, papasakosiu daugiau, apie vartojimą ir kt.roll


Jai reikėtų arbatos, kreipkitės - mano el.paštas [email protected] arba skype - vikutea753 cool

Neprisijungęs

 

#2 2012-06-29 17:09

lapike0123
Narys
Registravosi: 2012-06-27
Žinutės: 9

Re: Lieknek su IASO TEA, HOLY TEA arbata!

Pastoviai naudojant minėtas arbatas, jūsų oda atjaunėja, tampa švari ir sveika, jaučiamasi energingiau, pagerėja psichinis aiškumas ir koncentracija, geresnė atmintis, padidėja imunitetas ligoms, apskritai pagerėja sveikata ir savijauta, atsiranda pasitikėjimas savimi bei pasitenkinimas gyvenimu.

Pagrindinė arbatos paskirtis – sureguliuoti virškinamojo trakto veiklą ir sureguliuoti iki 1-3 kartų per dieną, greitam kenksmingų medžiagų pasišalinimui iš organizmo ir profilaktika jų nusėdimui ir kaupimuisi virškinamajame trakte. Nuodingų medžiagų likučių susikaupimas ir užsilaikymas organizme sukelia daugybę ligų, iššaukiančių autointoksikacijos (toksinų sugėrimas ir apsinuodijimas) bei plonosios ir storosios žarnų sienelių užsikimšimą susikaupusiomis nuodingomis medžiagomis, tokiomis kaip mėsos ir daržovių puvenų mase. Tai įtakoja parazitų atsiradimą ir dauginimąsi.

Organizmo išvalymas nuo nuodingų medžiagų ir žarninių parazitų apsaugo nuo anksčiau minėtų ligų, kurios dažnai yra lydimos autointoksikacijos ir/arba parazitų užsikrėtimo simptomais. To padarinyje mažėja talijos ir pilvo apimtys, krinta svoris. smile

Neprisijungęs

 

#3 2012-07-06 10:17

lapike0123
Narys
Registravosi: 2012-06-27
Žinutės: 9

Re: Lieknek su IASO TEA, HOLY TEA arbata!

Na, gal kas naudojate, vartojate, geriate šią arbatą?smile pasidalinkite, nes kiek žinau nemažai žmonių brandaus, vidutinio amžiaus ją geria:)

Neprisijungęs

 

Forumo apačia

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson