#61 2010-12-21 19:28

consilium
Narys
Registravosi: 2009-12-12
Žinutės: 54

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

Shiandien buvo labai sunki diena, nes labai skaudejo galva sad
Deja reikejo paimti tablete (shie vaistai  yra ishrashyti mano gydytojo) ir labai intensyviai sportuoti, kitaip galvos skausmas buna dar baisesnis. Aciu dievui shi karta skausmas lyg praeina per diena, bent taip jauciasi, tikiuosi kad jau rytoj nebeskaudes.
As ishtikruju irgi nelabai megstu sportuoti, bet tai darau grynai del sveikatos ir galvos skausmui mazinti. As atsimenu kai nesportavau gal koki menesi, tai man poto buvo siaubingos pasekmes, reikejo vaistus gerti vos ne kas 5 valandas 3 dienas.
Dabar, kai laikausi shios dietos pastebejau, kad tikrai sumazejo galvos skausmai, ash jau buvau net pamirshusi kuri laika kad man galva kazkada skaudejo(iki shiandien).
O del tampymosi pratimu tai kazkur skaiciau kad jie yra daug geresni nei pats sportas, nes dirba visi raumenys, ash turiu knyga su tampymosi pratimais tai stengiuosi pries sportuodama pasitampyti tai man net kojos nustojo skaudeti ir shiaip lankstesne pasidariau.
Tai vat, o shiaip viskas kol kas gerai. Svoris stabilus smile Net nezinau kodel ?
Mano vyrui tai nukrito 4 kg per 5 savaites o man tik 2, na gal 3kg, tiksliai negaliu pasakyti.
Bet dziaugiuosi kad ne greitai krenta, nes tai sveikiau nei ish karto butu nukrites daug ir per trumpa laika.
Shiandien skaniai pavalgiau vakariene: pekino kopustas, morkos, paprika raudona, cesnakas, pomidoras ir shpinatai, labai nebloga salotu koshe ishejo smile

Neprisijungęs

 

#62 2010-12-21 19:36

Soul
Narys
Nuo: Kaunas
Registravosi: 2009-03-21
Žinutės: 7372

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

vyrų medžiagų apykaita greitesnė ir riebalai greičiau dega. Dėl to jiem ir pavydžiu.
renana - kad ir sveikata, bet jei man tai - kančia, tai savęs tikrai neversiu daryti to, kas nesukelia man malonumo


You can only live once, but if you do it right, once is enough.

Neprisijungęs

 

#63 2010-12-21 22:59

rutuliukas
Moderatoriai
Nuo: Vilnius
Registravosi: 2007-05-25
Žinutės: 17221
Tinklapis

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

aš 7dn tokį galvos skausmą apturėjau kad ohoho.. užjaučiu dėl to. Man tai nepadeda jokie vaistai, matyt, kokių receptinių reikėtų..

Neprisijungęs

 

#64 2010-12-22 09:30

renana
Narys
Registravosi: 2009-02-19
Žinutės: 1028

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

consiliu, kad ir du kilogramai, tai vistiek minusas ! įsivaizduok, mėsos skyriui du kilogramai lašinių kaip atrodo? yra masės anea? tai va, o dabar įmsivaizduok, kad lygiai tiek nuo tavęs nukrito! puiku, kai taip pagalvoji!
dėl tempimo pratimų, tai jie būtini. ir prieš aktyvesnį sportą ar jėgos pratimus (kad išvengtume traumų ir patempimų), ir po visos treniruotės (kad atsistatytų raumuo ir išvengtume galimo skausmo). kažkada ėjau pas trenerį individualių treniruočių, tai jis apskritai sakė, kad tempimo pratimai yra 50% geros treniruotės. (dėl jo kompetencijos neabejočiau, ne šiaip koks pacaniukas iš gatvės, o rimtas diplomuotas ir daug metų amerikoje praktikos turėjęs treneris).
soul, tiesiog gal dar neatradai kokia sporto šaka tau teiktų maolonumą?


http://sddf.lilyslim.com/Ldgzp3.png

Neprisijungęs

 

#65 2010-12-22 09:53

Zalia_boruze
Gyvenu :)
Nuo: Kaunas
Registravosi: 2008-06-16
Žinutės: 8249

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

consilium rašė:

Cefalika, taip Lietuvoje klimatas tikrai nera dekingas, taciau as bandau improvizuoti ir valgyti daugiau morku, kopustu bei kitu darzoviu, kuriu yra daugiausia prekybos centre. Dar apelsinai, mandarinai, bananai..... Kas atvezta ish kitu shaliu.
Del atveztu darzoviu, kad jie turi daugiau kenksmingu medziagu nei vitaminu tai pesticidu normos ivezamiems produktas yra tos pacios kaip ir vietoje augintiems produktas.Tai lengvai nustatoma ir patikrinimai daromi produktu importo metu. Tiesa, jos turi kitu medziagu, kuriu pagalba produktai islaikomi nesugede, taciau nera zinoma, kad ju nedidelis kiekis sukeltu neigiamus poveikius zmogogaus sveikatai (pvz etilenas, kuris leidzia vaisius, kaip bananus, obuolius ar pomidorus transportuoti neprinokusius,o  naudojant etileno dujas juos prinokinti transportavimo metu. Naturaliomis salygom, vaisiams nokstant jie patys skiria etilena, todel net namie norint greiciaus sunokinti pvz pomidorus, juos galima ideti i maisheli kartu su apelsinais ar obuoliais.)
Sakykim, paimkim pesticidus, kurie apsaugo vaisius ir darzoves nuo kenkeju. Taigi, pesticidai yra medziagos sukurtos  kovai su nepageidaujamais organizmais ir jie  nesunaikina vitaminu, ju paskirtis nera vitaminu naikinimas.  Pagal ekologishku darzoviu tyrimus, ekologishkai augintose darzovese nera rasta daugiau vitaminu ar kitu maistingu medziagu nei darzovese augintose iprastiniu budu(purshkiant pesticidais). Ekologishkos darzoves neturi irodomo papildomo teigiamo paveikio zmoniu sveikatai, tacia ju kaina yra zymei didesne. Darzoves pesticidu neisisavina, tik pasidengia jais  del to pesticidai egzistuoja tik pavirshiuje, kaip apsauga nuo kenkeju. Paskutiniai tyrimai parode, kad pesticitu kiekis vaisiuose ir dazrozeve yra ant tiek mazas kad jis visishkai nekenksmingas zmogaus organizmui.
Yra nustatytos leistinos pesticidu normos. Musu produktuose mes gauname nuo 10 iki 1000 kartu mazesnius kiekius pesticidu nei leistina norma. Zmones irgi valgo nevirtas darzoves ir tikrai  neverda vaisiu, del to visos leistinos normos yra nustatomos nevirtiems produktams (vaisiasm ir darzovems). Sveikatos institucijos nustate tokias zemas pesticidu leistinas normas, kad net kudikiams negaletu pakenkti ju kiekis. Net jei  ir butu virshijamas pesticidu kiekits, jis nesukeltu dedeliu sveikatos problemu.
Aishku jei vis dar kyla susirupinusi del pescitidu likuciu, tai galima pirkti ekologishkus produktus, arba daryti kaip as:
gerai ishplaunu vaisius ir darzoves po shiltu vandieniu (plovimas panaikina purva, bakterija bei vashka, kuriuo padengti vaisiai, taip pat naikina pesticidus, kuriu likuciai gali uzsilikti vaisiu ar darzoviu pavirshiuje)
nulupu zieves, virshutinius lapus ir odeles
Manau kad nauda gaunama ish zaliu vaisiu ir darzoviu yra daug didesne nei kenksmingumas is pescitidu.

noriu biškį pasiginčyti smile jei pirktiniai vaisiai ir daržovės - nieko blogo, kodėl tuomet žmonės dažnai jais apsinuodija? kaip gali pirktinis beskonis pomidoras būti toks pat vertingas kaip kvepiantis skanutėlis iš nuosavo šiltnamio? nebent niekad neteko auginti savų pomidorų...


http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1reisP_kaeferdunkelP_57.9_57_52_abs.png
lengvesniam žmogui lengviau gyvent smile
www.egzote.lt  atėjus rudeniui - naujos akcijos wink

Neprisijungęs

 

#66 2010-12-22 13:22

consilium
Narys
Registravosi: 2009-12-12
Žinutės: 54

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

Sveika, Zalia_boruze
Labai gera klausima uzdavei, nes ash irgi buvau susirupinusi shiuo klausimu. Tai teko kai ka pasiskaityti priesh vartojant vaisius ir darzoves.
Mano manymu pagrindinis dalykas shioje situacijoje yra ne tai kad mes daznai apsinuodijame butens vaisiai ar darzovemis, bet kad mes apsinuodijame bet kokiu maistu.
Taciau statistika rodo, kad mirties atvejai yra labai reti (nesvarbu kokiu maistu apsinuoditumem).
As kai gyvenau valgant iprasta maista tai virshkinimo problemu turejau vos ne kas diena, o apsinuodidavau gal kelis kartus i metus (bet jau rimtai, kad negaledavau nieko valgyti kelias dienas).
Dabar viskas susitvarke ir visishkai neturiu pilvo skausmu ar virshkinimo problemu.
Taip pat pastebejau kad zmones dazniausiai apsinuodija nuo pienishku produktu, mishrainiu (kur parsidavineja padarytos ish anksto), zuvies (rukytos), kreminiu pyragaiciu ir reciau nuo vaisiu bei darzoviu.
Dar reiketu gal patikslinti kas yra apsinuodijimas, nes jei sakykim suvalgytas ceburekas sukelia zarnyno sutrykimus, tai irgi reishkia kad zmogus apsinuodijo. Taip pat kai kurie produktai sukelia zarnyno infekcijas, ypac vasara, tai gali buti del to kad nenusiplauname ranku ir  maistas greiciau genda shiltoje temperaturoje.

Vat dar sakai kad pomidoras ish savo darzo yra daug skanesnis nei pirktinis ir ash del to negaliu su tavimi gincitys nes tu teisi, jis tikrai turi ir savo kitoki aromata ir skoni, bet juo apsinuodyti irgi galima, nes jis gali buti uztershtas laistant zmoniu bei gyvunu ismatomis uztershtu vandieniu.

Del darzoviu bei vaisiu dar noriu pasakyti kad zamones jais gali apsinuodyti del shiu priezasciu :
valgo neprinokusius vaisiu, kurie neturi pakankamai fermentu (enzymu) ir pateke i virshkinamaji trakta sukelia viduriavima, skausmus, zarnyno spazmas, pykinima ir vemima.
ziemos metu perka pashalusius vaisius bei darzoves, kurie neturi nei skonio nei kvapo ir gali sukelti virshkinimo sutrikimus
blogai nuplauna, taip lieka bakterijos, purvas, kurie gali sukelti zarnyno infekcijas
ir taip toliau......

As manau kad musu kulturoje yra daug dalyku, del kuriu mes vengiame valgyti atveztus vaisius bei darzoves, manydami, kad tai labai kenksmingas maistas, taciau pamirshtame, kad jei kazkas negali ziemos metu uzaugti pas mus tai gali uzaugti kitose salyse. Pavyzdziui apelsinai niekada neprinoks musu shlayje, o Ispanijoje ju sezonas kaip tik prasideda gruodzio menesi. Apelsinus ten ishtikruju renka net 2 kartus i metus nes jie speja uzaugti ir prinokti pe du sezonus. 
Mano patarimas butu visom skaitytojom, toks, kad tiesiog prisiziurekite ka valgote, nesvarbu ar zalia daikta ar virta (jei kazkas pagaminta tai nereishkia, kad laikui begant jis nesuges), tiesiog stenkites viska kuo geriau plauti, pirkti kuo shviezesnius produktus ir skaitytike etiketes,  ir nepamirshkite pauostyti priesh perkant (jei aishku imanoma wink), uosle mum pasako daug daugiau nei akys.

Neprisijungęs

 

#67 2010-12-22 13:58

consilium
Narys
Registravosi: 2009-12-12
Žinutės: 54

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

Ir atsakant i Renatos pasisakyma, tai ash manau kad numetus 2 kg per 5 savaites yra tikrai gerai, tik as pasiguodziau jums merginos ish to, kad man pasidare apmaudu kad kai kam  roll (mano vyrui) pasiseke numesti daugiau nei man sad
Juk glaima kartasi pajausti pavydo jausma, ane? wink Tuo labiau kai yra su kuo pasidalinti savo pastebejimais big_smile

Paskutinis taisė consilium (2010-12-22 13:59)

Neprisijungęs

 

#68 2010-12-22 14:01

Zalia_boruze
Gyvenu :)
Nuo: Kaunas
Registravosi: 2008-06-16
Žinutės: 8249

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

na kad niekas nenumirė tai čia kažkaip neįtikina manęs kad nereikia kreipti dėmesio į nedideliu apsiuodijimus big_smile pernai savaitę kankinaus su skrandžio uždegimu, pavalgiu pomelo... kitą kartą buvo vos ne tas pats nuo persimono. ir esu tikra dėl jų, nes kitas maistas puikiai žinomas ir išbandytas. bet aš neneigiu kad tuo metu skrandis buvo gan jautrus ir gal jam tiek ir tereikėjo smile bet visgi keik iš mano pažįstamų yra būtent susigavę uždegimus valgydmi kad ir plautus vaisius... per daug kalbama apie parduotuvinių vaisių ir daržovių žalą kad tai būtų netiesa roll manau čia jau yra taip kaip tiki...

nereikia sakyti kad nuosava daržovė gali būti užteršta smile na jau tikrai auginamos pardavimui, tai nežiūrima ar jos auga prie pat autostrados ar kitur, mes gi patys žinome kur auginam.. gal ir gali jie būti užteršti, bet niekad gyvenime nėra nieko blogo buvę nuo savo išsiauginto produkto. kad ir (o siaube) juos valgant nors ir nuo žemės pasiimtus ir neplautus. nebūdami per daug sterilūs tik įgauname imunitetą, tai ten kad kažkas po pomidoru pakakojo, nematau jokios tragedijos, organika smile

del to kad gal vaisiai nepanokę, gali būti smile

šiaip yra nuomonė kad žmogui geriausia tai kas auga jo klimatinėje zonoje smile pas mus žiemą žmonės negaudavo šviežių vaisių uogų ir daržovių.. rauginti kopūstukai, agurkėliai, morkos, burokai, kopūstai, bulvės kas išsilaiko. dabar turim platesnes galimybes ir.. daugiau alergijų smile o tiesos nežinom smile


http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1reisP_kaeferdunkelP_57.9_57_52_abs.png
lengvesniam žmogui lengviau gyvent smile
www.egzote.lt  atėjus rudeniui - naujos akcijos wink

Neprisijungęs

 

#69 2010-12-23 15:14

consilium
Narys
Registravosi: 2009-12-12
Žinutės: 54

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

Vakar vakare padariau toki skanu daikta:
paemiau zemes rieshutu (nezinau kiek tiksliai bet sakysime 200g)
dziovintu abrikosu (gal apie 150g )
razinu (?g)
dar idejau lazdynu bei graikishku rieshutu

Viska sudejau i kombaina, sumaliau ir idejau shiek tiek medaus (bet medus nebutinas).  Vyras sake, kad shis patiekalas dabar yra mano raktas i jo shirdi lol
Tikrai skanu buvo ir dar pasilikau kitai dienai.

Taip pat daiginu grudus (kviecius). Juose labai daug maistiniu medziagu bei tyrimais irodyta, kad jie mazina rizika susirgti veziu. As juos sumalu kartu su salotom kai jie jau pakankamai ilgi ishdygsta (apie 4-5 cm).

O shiaip mano savijauta jau pagerejusi. Galvos skausmas praejo tik vakar, deja sad Bet nieko, tikiuosi kad dabar ilgai nebesugriz bet tam  reikes intensyviau sportuoti.

Neprisijungęs

 

#70 2010-12-23 15:29

consilium
Narys
Registravosi: 2009-12-12
Žinutės: 54

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

Dar norejau pasakyti del persimonu.
Jie yra ishtikruju labai skanus bet vienas turi minusa. Ju negalima valgyti neprinokusius, bet turiu omeny tikrai turi prinokti. Jie prinoksta tik tada kai pasidaro kaip supuve, bet nevisai, ju spalva pasikeicia ish oranzines i rudai oranzine ir jie turi buti labai minkshti. Kai juos perpjauni per puse, ju vidus turi net shiek tiek buti skystas ir begti sultys.
Bet zmones daznai mano, kad jei jie atrodo kaip papuve tai reishkias jie yra papuve ir bando ishsirinkti kietesnius bei shviesiai oranzinius. Perpjovus juos pusiau jie neturi jokiu sulciu, vidus shiviesiai oranzinis ir skonis tikrai nepergeriausias, kaip muilas kazkoks ir persimono oda yra kieta, ji pagrinde ir sukelia visrhkinimo problemas.
As atsimenu kad anksciau irgi jais buvau apsinuodijusi, man buvo sustojas skrandis ir skaudejo galva. Tai veliau perskaiciau kas prie ko ir supratau kad prisivalgiau zaliu vaisiiu sad
Dabar daurau kitaip. Ishsirenku pacius graziausius ir nokinu namuose shiltoje vietoje, kol jie pasidaro valgomi.

Paskutinis taisė consilium (2010-12-23 16:13)

Neprisijungęs

 

#71 2010-12-23 16:08

Zalia_boruze
Gyvenu :)
Nuo: Kaunas
Registravosi: 2008-06-16
Žinutės: 8249

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

aga, jie turi būti labai labai sunokę smile va tada tai tikrisa jėga. kažkur skačiau kad neprinokę net nuodingumo turi šiokio tokio...

beje man vienas iš nuostabesnių patiekalų - daiginti kviečiai su medučiu smile tas riešutinis kremas turėjo būti tikrai jėga big_smile

Paskutinis taisė Zalia_boruze (2010-12-23 16:09)


http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1reisP_kaeferdunkelP_57.9_57_52_abs.png
lengvesniam žmogui lengviau gyvent smile
www.egzote.lt  atėjus rudeniui - naujos akcijos wink

Neprisijungęs

 

#72 2010-12-24 15:44

consilium
Narys
Registravosi: 2009-12-12
Žinutės: 54

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

Shiandien man ir tikriausiai visom jum, merginos, prasideda ishtvermingumo ishbandymo laikotarpis - Kaledu metas.
Bet tikiuosi, kad mes ishsilaikysime, ane?
As aishku eisiu i svecius ir valgysiu tai ka duos, kad neizeisciau artimu zmoniu, taciau turiu kelis pagudravimus ir noriu jeis pasidalinti su jumis wink

1. priesh einant i svecius suvalgysiu daug salotu su aliejumi (apie puse kilogramo, cia taip daug isheina kai idedu ivairias darzoves i kombaina ir sumalu i koshe)
2. po salotu ishgersiu zalios arbatos su medumi
3. sveciuose valgysiu viska, ka pasiulys bet bandysiu isideti i savo lekshte pati ir labai nedaug (visko po trupuciuka), kad nereiketu kimshti per prievarta
4. valgysiu letai, kad lekshte butu pilna ir nereiketu nieko dadeti
5. alkoholio stengsiuosi ishgerti tik viena taure vyno per visa vakara, karts nuo karto padarydama gurkshni, kad irgi nereiketu dapilineti
6. jei primygtinai vers valgyti, sakysiu, kad nepriima skrandis ir nelabai gerai jauciuosi valgydama maista (nebus melas, nes mano maitinimasis labai skiriasi nuo kuciu vakaro stalo)
7. taip pat paprashysiu didele stikline vandens ir gurkshnosiu ji per visa vakara, kad butu pilnas skrandis (uzgerinejant maista vandeniu greitai pasisotinama)
8. bandysiu valgyti tik darzoves ir vaisius visa vakara, jei pavyks aishku, nes ju galiu kimshti tiek kiek noriu
9. stengsiuosi daug kalbetis su zmonemis, kad kuo maziau reiketu valgyti

Na nezinau, ar pasiseks mano planas, bet bandysiu ji igyvendinti. Parashysiu, kaip sekesi.
Sunkiau bus mano vyrui, jam reikes tikrai valgyti ir ishgerti, nes jis vyras, tai jau sunkiau atsisakyti kazko, bet jis bandys irgi kuo daugiau kalbetis ir maziau valgyti.

Geru shvenciu visom ir bandykime nepersivalgyti (bet jei jau isheis kad persivalgysime, tai tada nesikankinkime del to, nes po naujuju metu galesime vel pradedi ish naujo kudintis wink

Neprisijungęs

 

#73 2010-12-24 16:01

Soul
Narys
Nuo: Kaunas
Registravosi: 2009-03-21
Žinutės: 7372

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

sakyk kad namie pavalgei


You can only live once, but if you do it right, once is enough.

Neprisijungęs

 

#74 2010-12-24 16:06

consilium
Narys
Registravosi: 2009-12-12
Žinutės: 54

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

apie tai pagalvojau, bet manau kad bus nefaina tai pasakyti, nes visi zino, kad per shias  shventes yra valgoma wink

Neprisijungęs

 

#75 2010-12-24 17:58

Tuk
Narys
Nuo: Kaunas
Registravosi: 2010-07-13
Žinutės: 1234

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

gražus planas chuliganas : )) taip va ir reik valgyti - galima visko, bet mažomis porcijomis ir nepersivalgant : ))) stiprybės !


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKYBEw2/weight.png

kas kitas jei ne aš?

Neprisijungęs

 

#76 2010-12-26 18:18

consilium
Narys
Registravosi: 2009-12-12
Žinutės: 54

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

Sveikos merginos, kaip shventes? Ar pavyko ishlaikyti tvirta valia prie kaledino stalo?
Man tai nevisai sad
Aishku kaip sakiau taip ir padariau - priesh einant i svecius prisivalgiau salotu, kad neziureciau alkanom akim i shventini stala, taciau sveciuose paciai detis i lekshte paruoshtu valgiu nepavyko sad
Teko suvalgyti viska ka dave bet ash valgiau negreitai del to niekas nepasirupino man ideti papildomai. Dar pati paprashiau kad daugiau salotu detu tai zuvis buvo su daug daug salotu ir kuciukais big_smile
Nuo saldumynu atsisakiau sakydama, kad kenkia mano figurai, aishku visi prieme tai kaip juokeli, del to per daug ir neikyrejo.
Vanduo buvo didziausias ishsigelbejimas nes ji geriant man nesinorejo per daug valgyti ir shiaip maistas ejo neblogai sakyciau smile
Kita diena nei galvos skausmo nebuvo nei persivalgymo jausmo tik svoris padidejo ;(
Na nieko, gal kaip nors iki pavasario pavyks pasiek mano tikslo. Del to labai nepergyvenu kad nuriedejau iki 57kg.
Bet jau shi ryta pasisveriau tai buvo 56kg.
Dar labai gerai kad sveciuose nesiule per daug alkoholio, tai ash ir neprashiau pati, tik shiek tiek vyno reikejo ishgerti ir tiek.
Tai tokios mano Kaledos. Shiaip viena problema turiu: dovanu gavau daug shokolado, teks nuneshti i darba pavaishinti, nes  pati nelabai jo megstu o ir nesiderina jis  prie mano maitinimosi.
Kaip jum, merginos, shventes?

Neprisijungęs

 

#77 2010-12-27 17:50

rutuliukas
Moderatoriai
Nuo: Vilnius
Registravosi: 2007-05-25
Žinutės: 17221
Tinklapis

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

dietiškos šventės.. nesuprantu, ko čia skųstis? smile

Neprisijungęs

 

#78 2010-12-28 14:05

consilium
Narys
Registravosi: 2009-12-12
Žinutės: 54

Re: Mano sekmingiausias dienorastis – vis dar laikausi :))

Pagaliau atsigavau nuo Kaledu.
Svoris stabilizavosi, taciau kaip buvo 56kg taip ir liko.
As skaiciau, kad laikantis shios dietos, svoris gali ilga laika nepakisti, taciau pirmi teigiami rezultatai jauciasi nuo pirmu savaiciu. Aisku as nepergyvenu, kad svoris vis dar ne per daug nukrites, tuo labiau pastabejau kad jei oda grazi ir beveik nesimato celiulito, tai shvelnus apkunumas yra net grazesnis nei buciau numetusi svori iki kokiu 50kg ir atrodyciau kaip su nukariasia oda vaiksciojanti, nes atsimenu priesh kokius 6 metus sveriau 48kg, tai vyras sake, kad jau per daug numetusi, nes atrodziau ishdziuvusi ir tikrai negraziai. Geriausiai kai svoris nera per mazas, aishku ir ne per didelis.
Tai vat.
Vis valgau savo darzoves ir rieshutus, pastebejau kad jei valgau vaisius tai geriau rieshutu kartu nevalgyti, nes kazkaip sunku skrandziui darosi. Tai dabar jei valgau salotas tai kaip uzkandis buna arba rieshutai arba vaisiai bet ne viskas kartu.
Nezinau merginos, ka daugiau ir parashyti, nes tikrai manau atlaikiau sunkiausia ishbandymo perioda ir tikiu kad galiu gyventi taip maitindamasi. Butu labai gerai kad jus irgi pasibandytumet, as galiu daug ka patarti ir paaishkinti, ypac pradzioje sunkoka, nes nezinai nuo ko pradeti.
Pagrindinis dalykas man ish jos patinka tai lengvumo jausmas, daug energijos, nereikia nei kavos nei kitu stimuliantu, ir grozis, as tikrai atrodau ne 30 metu, mano vyro vienas pazistamas pasake kad man 17 metu lol - aishku mano akyse as taip neatrodau, taciau jei kazkam mano ishvaizda panashi i septyniolikmete, tai manau kad tikrai verta gyventi taip, kad atrodyciau visada jaunesne nei esu.
Ir dar, ne tik valgis svarbu ar sportas, bet viskas kartu ir valgis ir sportas ir atsipalaidavimas ir stresu nuemimas ir ziurejimas i ateiti optimistinem akim ir but gerom.

Neprisijungęs

 

Forumo apačia

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson