#1 2010-09-04 13:30

Latika
Narys
Registravosi: 2010-09-04
Žinutės: 1

Klausimas ne ar norime, bet kiek pasiryze paaukoti del to ko norime:))

Sveiki, esu Kamile smile  Man 18 metu, ugis 1.70cm, svoris 75kg.
Trumpai papasakosiu savo istorija..
Viskas prasidejo kai man buvo 17 metu. Kaip ir visos paaugles buvau pakvaisusi del tobulo kuno, dietu ir t.t. veidelis pas mane tuo metu buvo tikrai neblogas(turiu galvoje spuogus) aisku budavo iskyla vienas kitas inkstiras kaip ir daugumai tokio amziaus paneliu, bet tai tik tiek. Fizinis aktyvumas budavo vidutinis. Na, ir ta lemtinga diena viskas apsiverte aukstyn kojom... pradejau rytais begioti, sportuoti namie (beabejo tai truko neilgai, gal 1men.) kardinaliai pakeiciau savo mityba, pradejau laikytis ivairiu dietu, nevalgyt nuo 6 ir t.t pamenu budavo seima pietauja valgo cepelinus, o as kankindavausi su  vandeni virtais  grikiais  be druskos ir  praskiesto kefyro stikline(turiu pastebeti,kad vis ta laika naudojau is ties  daug baltymu) dar laikiausi delcios dietos, kurios pagrindas tai pat baltymai, ir kitos ivairiausios nesamones kurios tik saudavoi galva.. na ir ka manot? smile kilogramai  tirpte istirpo...sveriau 70, o po visos sios kankynes galejau dziaugtis gan puikiu rezultatu. Sulieknejau iki 55.
Taciau,jei buciau zinojus kas laukia toliau buciau net neuzvirus sios koses... po kiek laiko man pradejo berti veida. Ir tai budavo ne tik berimas bet dar ir inkstirai ir visoks kitoks meslas viename..buvo kraupu.. isvazinejau pas ivairaus plauko gydytojus..naudojau visa galybe vaistu nuo paprasciausiu tepaliuku iki stipriausiu antibijotiku(kaip koks bandymo trusis) ir NIEKO! niekas nepadejo!!  mane apeme depresija, kilogramai kaip mat sugrizo su kaupu, veidas buvo tragiskas, o sajvijauta tikrai nepavydetina.. jau buvau be prarandanti vilti, bet aciu Dievui radau sioki toki sprendima.. pradejau gerti Diane35 po dvieju menesio vartojimo smuogai sumazejo, o po triju visiskai isnyko.. nera taip gerai kaip atrodo:/ liko randeliai nuo spuogu ir ju spaudinejimo, aplinkiniai nors ir nenoredami gąsdinti taciau nemeluodavo ir sakydavo atvirai kad randai yra neisgydomas  dalykas. Na,juos siek tiek sumazinau sviesos terapijom ir tapalais nuo randu, zinoma visiskai neisnaikinau.. Kai papasakojus savo istorija specialistu paklausdavau nuo ko man taip nutiko jie vienbalsiu atsakydavo kad organizma buvau nezmoniskai uzsinuodijus baltymais, kad suteikaiu jam labai dideli soka taip issimusus is veziu. Organizmas susikaupusiu baltymu ir nuod.medz. nepajege pasalinti iprastai todel, salino per oda.
Dabar mastau ir elgiuosi visiskai kitaip.. susitvarkiau mityba, sportuot nepradedu, nes zinau jog negalesiu testi del siauros dienotvarkes. Taciau stengiuosi daug vaiksciot. Saldumynus ,kurios dievinu valgau tik pora kartu i menesi, traskuciai, pusfabrikaciai, limonadai, padazai  is vis neieina i mano raciona. Kiaulienos nevalgau jau metus laiko, baltymus tai pat stengiuosi mazinti. pries pradedant taip maitintis sveriau 78, dabar 74. Zinoma svaris krinta velniskai letai norisi greiciau, taciau galbut per ilga laika numesti kg neataugs.,(labai to tikiuosi) I diena isgeriu 2-3l vandens(tai man nera kancia vandeni megstu).
Sunkiausia buvo atsisakyti saldumynu, nes be ju negaleciau gyvent...big_smile roll su sugalvotu sprendimu valgyti juos tik pora kartu i menesi sugyvenu sunkiai, bet gan neblogai. Laukiu tu dienu kai didziausios sventes (wasntme).

Dekoju, kad suradote laiko paskaityti mano istorija. Tikiuosi sulaukti klausimu ir komentaru,bei isgirsti kazka panasaus is jusu gyvenimo:)))


I hate goodbyes
I hate these tears in my eyes
I hate myself for the way i feel about you everytime I’ve had enough
I’m sick of wishing he was around me every day, every night its way too much

Neprisijungęs

 

#2 2010-09-04 14:10

rutuliukas
Moderatoriai
Nuo: Vilnius
Registravosi: 2007-05-25
Žinutės: 17221
Tinklapis

Re: Klausimas ne ar norime, bet kiek pasiryze paaukoti del to ko norime:))

sveika,
labai gerai, kad pasipasakojai, nes daug kas žavisi baltymų dietomis ir netiki, kaip ilgalaikis ir gausus jų vartojimas kenkia organizmui.
Kažkada ir aš buvau susižavėjus baltymų dieta, bet ilgai netvėriau, nes baisiai energijos truko, ir ačiū Dievui, nes nežinia iki kiek būčiau prisidirbus..
Tai va, o tu, džiaugiuos, kad taisaisi. Gaila, kad teko tiek patirti, bet tuo pačiu tikiuos, kad tavo patirtis padės kitoms susimąstyti ir nedaryt tokių pačių klaidų.

Neprisijungęs

 

#3 2010-09-06 20:44

BettyBoop
Narys
Registravosi: 2010-06-08
Žinutės: 118

Re: Klausimas ne ar norime, bet kiek pasiryze paaukoti del to ko norime:))

o mane kaip tik nuo angliavandenių beria.


Galima, aš Tau retkarčiais sapnuosiuos?

Neprisijungęs

 

#4 2010-09-06 22:41

z_aneta^^)
Narys
Registravosi: 2009-12-02
Žinutės: 2043

Re: Klausimas ne ar norime, bet kiek pasiryze paaukoti del to ko norime:))

Labai pamokanti istorija. Linkiu sekmes pasiekt geru rezultatu,kad ir letai kris kg bet uztat organizmo nenualinsi.

Neprisijungęs

 

#5 2010-10-21 23:12

whatever
Galiu
Registravosi: 2010-10-21
Žinutės: 880

Re: Klausimas ne ar norime, bet kiek pasiryze paaukoti del to ko norime:))

Wouch sita tavo istorija mane gerokai pasiurpino. Uzjauciu, kad taip atsitiko.
As niekad nemaniau, kad nuo baltymu taip gali atsitikt (nepasizymiu dideliu isprusimu mitybos klausimais). Labai saunu, kad pasipasakojai, nes manau tokios patirtys mums, norincioms mesti svori ir kartais del to pametancioms sveika prota, labai pravercia, privercia susimastyt. Sekmes tau kuo didziausios!
O kad svoris letai krinta tai tiesa, sitai erzina kiekviena is musu, bet reikia su tuo susitaikyt ir stengtis uzsimirst, o labiausiai tai reiketu nebelaikyt valgymo ypatingu malonumu gyvenime smile gal tada butu zymiai lengviau smile

Neprisijungęs

 

Forumo apačia

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson