#41 2010-12-09 14:00
Neprisijungęs #42 2010-12-09 15:34
Re: Zuvisnu nežinau tada....lašišos neatsisakysiu, dzin kaip ji ten augo nesugebėčiau...mirčiau labai labai mėgstu You can only live once, but if you do it right, once is enough. Neprisijungęs #43 2010-12-10 12:15
Re: Zuvisaš tai irgi privengiu prisiklausius pasakojimų, kad lašiša net kenksminga yra Neprisijungęs #44 2010-12-10 17:15
Re: ZuvisPamačius laida apie maistą iš vis nebesinori valgyt, kiek brūdo suvalgom Neprisijungęs #45 2010-12-10 18:23
Re: Zuvistai jei vengtume to brudo, tai iš vis nieko nebūtų galima valgyt nes rimtai, atrodo viskas nuodinga, viską valgydami kenkiam sveikatai ir panašiai.... You can only live once, but if you do it right, once is enough. Neprisijungęs #46 2010-12-27 23:43
Re: Zuvisklausykit,o gal žinot, ar labai blogai maišyti kelių rūšių žuvis vienu metu? You can only live once, but if you do it right, once is enough. Neprisijungęs #47 2011-03-08 17:33
Re: ZuvisAš tai "užsikabliavau" ant rukytos skumbrės... Nesu tokia turtinga, kad pirkčiau prastus daiktus, o ir gyvenimas per trumpas, kad gerčiau pigų vyną. Neprisijungęs #48 2011-03-08 19:16
Re: Zuvisman tai ikrai raudonieji patinka žiauriai. Gaila juodi lietuvoj tragiškai brangūs You can only live once, but if you do it right, once is enough. Neprisijungęs #49 2011-03-08 19:32
Re: ZuvisAš tai ne itin didelė žuvies mėgėja, bet pastaruoju metu pradėjo ji mane traukti...Gal organizmui prisireikė Nesu tokia turtinga, kad pirkčiau prastus daiktus, o ir gyvenimas per trumpas, kad gerčiau pigų vyną. Neprisijungęs #50 2011-03-09 13:01
Re: ZuvisSoul, pritariu tau aš vien ikrais galėčiau būti gyva Neprisijungęs #51 2011-03-09 16:13#52 2011-03-20 21:56
Re: ZuvisMerginooos, gal žinot kaip galima paruošti šviežius menkės ikrus? mama nusipirko Klaipėdoj ir nežinom ką daryt, kad skaniau būtų ir aišku sveika, bei neriebu (ta prasme be miltų, kiaušinių voliojimų ir t.t.) kept? virt? You can only live once, but if you do it right, once is enough. Neprisijungęs #53 2011-04-18 21:40
Re: ZuvisMan taip pat būtų naudingi kokie nors neriebūs žuvies receptai. Nes žuvį vis dar tenka kartais valgyti (kol gyvenu su tėvais) tai norisi kuo liesiau pasidaryti. Dabar ją arba garuose troškinu arba vandeny išverdu, bet norisi ko nors įvairesnio, gal turit kas ką pasiūlyt? Kaip pačios dažniausiai žuvį gaminatės? Net beždžionės kartais iškrenta iš medžio.* Neprisijungęs #54 2011-04-18 21:44
Re: Zuvisriebi žuvis yra naudingesnė ir ji beje net ir pati riebiausia žuvis yra liesesnė už neriebų kiaulienos gabaliuką ;D plius naudingesnė už mėsą You can only live once, but if you do it right, once is enough. Neprisijungęs #55 2011-04-18 21:50
Re: ZuvisAš mėsos šiaip ar taip nevalgau jau 3metus ), bet riebios žuvies aš labai bijau. Stengiuosi įsikalti į galvą, kad yra gerieji riebalai yra naudingi ir reikalingi, bet negaliu taisytis žuvies su aliejumi. Galvoju, gal orkaitei pamėginti kepti su prieskoniais, jei vandens truputi įpylus, neturėtų prisvilti ir iškeptų normaliai, kaip manai? Net beždžionės kartais iškrenta iš medžio.* Neprisijungęs #56 2011-04-18 23:04
Re: Zuvisas tai megstu tokia zuvytes misraine: isverdu zuvytes file su prieskoniais,issiverdu morkyte. Jas supjaustau,susmulkinu zuvyte, ir dar pridedu zirneliU BEI SVOGUNIUKO...mMMM:) galima su majonezu ar be nieko...Oj kaip skanu.. Neprisijungęs #57 2011-04-19 15:26
Re: Zuvis
tai tu ruošk ant garų You can only live once, but if you do it right, once is enough. Neprisijungęs #58 2011-04-19 16:45
Re: ZuvisTą ir darau, bet norisi paįvairinti kartais. Nes žuvis man ir šiaip nelabai patinka, tai ir skonis greičiau atsibosta kažkaip. Bet greičiausiai teks rinktis ne skanesni, o sveikesnį variantą, kad svoris pamažėle kristų. Net beždžionės kartais iškrenta iš medžio.* Neprisijungęs #59 2011-06-03 11:10
Re: ZuvisMelisa. jei nori paivairinti gali ruosti ja be riebalu labai skaniai. kai nuvalai supjaustyk istrizai kuna i ipjovas pridek kas patinka citrinos griezineliu, kapareliu, alyvuogiu, visokio zoles(rozmarinai, krapai, peletrunas, raudoneliai, metu, kmynu) jei visa tai tau egzotika tai uzteks krapu su citrina, taip pat kur viduriai yra imesk megstamos zoles itrink druska, jei patinka idek pora cesnaku skilteliu. Padek ant folijos ir pridenk folija virs jos.Ir visa sia palapine i ikaitinta orkaite. kepi vel kaip nori palaikai kol troskinasi, paskui atidengi kad siek tiek paskrustu. vandens nereikia pilti, gali deti tiesiai ant folijos, gali pabarstyti stambia (akmenine) druska ir deti ant druskos, gali deti ant dugno morkas, salierus ir ant virsaus zuvi ir viska ivynioti i folija. Neprisijungęs #60 2011-06-03 11:19
Re: ZuvisKur parasiau, kad viduriai yra turejau omeny kur jie buvo, ir i vidu. Neprisijungęs |