Dietos A-Ž      

Balerinų dieta

Skaityti komentarus (13)
Rekomenduok draugui
Spausdinti
- 1 maisto porcija turi būti padalinta 2 kartams;
- sriubos – tai savarankiškas maistas, nevalgomas su kitu maistu;
- per vieną maitinimą nederinti žuvies ir mėsos, nes ta skirtingi baltymai;
- vartoti pieno produktus su minimaliu riebalų kiekiu, t.y. renkantis pieną arba produktus, teikti pirmenybę normalizuotam pieno produktui, ir, esant galimybei, skiesti tokį pieną ledu;
- pašalinti iš maitinimosi majonezą ir parduotuvių, o negalint gyventi be jo, gaminti savarankiškai be trynių ir druskos  ir į paruoštą padažą įdėti 1/3 nuriebinto jogurto;
- nevartoti druskos gaminant maistą, o stengtis pakeisti ją prieskoniais arba sojos padažu, lašinant jį ant paruošto patiekalo į lėkštę;
- gerti ne vėliau nei 30 minučių iki valgio, ir ne anksčiau nei valandą po valgio;
- na ir, be abejo, 1,5 – 2 litrai mineralinio negazuoto vandens per parą (mūsų klimato sąlygomis).
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​​​​​​​​​​​​​​
   
  Straipsnio komentarai (13)
daugiau
2012-10-09 18:07
gerda
Net valgyt uzsimaniau;D
2012-10-09 18:07
gerda
Net valgyt uzsimaniau;D
2011-12-10 13:47
Karolina
O kaip del sokolado? Juk galima paimti viena gabaliuka sokolado ryte?
2011-04-10 16:35
Gabuke
jau savaite kaip laikausi sios dietos , ir esu labai patenkinta numeciau 4 kg. jauciuosi puikiai, atsiranda noras sportuoti : )
VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas:
  Susije straipsniai  

Pasirinkite tinkamą arbatą lieknėjimui (824)

Mėta — aukso vertės augalėlis (806)

Bananus reikia valgyti kasdien (879)

Prancūziška dieta (3149)

Dieta pagal temperamentą (207)

Daugiau sveikatos kasdien (520)